reklama
G
Gosiex
Gość
Dzieńdoberek dziewczynki przeczytałam sobie Wasz posty, mam sentyment do Was, ale nie cierpię już, cieszę się życiem. Będziemy się z Tomkiem starali bobasa za jakiś czas. Jedziemy do Paryża, chodzimy na koncerty wróciłam do życia. Życzę Wam kochane dużo zdrówka dla Was i dzidziom, które macie w brzuszkach. Mam nadzieję ,że nie będziecie miały nic przeciwko, jeśli raz na jakiś czas zajrzę do Was, poczytać jak się macie?
Hej Kolezanki Ja dzis wstalam z wielkim katarem,a w nocy rowniez mnie kaszlalo i jak zawsze zamiast sie wyspac bo to dzien wolny to ja juz nie spie od 8.00 : Meczy mnie bardzo katar,zatkany na maxa,wiec musze rozpoczac kuracje,czosnkowa i cebulowa.A dziewczyny niewiecie jak to jest z inhalacja,czy moge robic z amola,albo smarowac sie vikiem itp?????????
Zaraz uciekam ogladac mieszkanko,ciekawa jak mi sie spodoba,przeprowadzka musi byc do konca listopada,wiec moze sie uda cos wynajac????????Trzymajcie kciuki.do uslyszenia pozniej.pzdr
Zaraz uciekam ogladac mieszkanko,ciekawa jak mi sie spodoba,przeprowadzka musi byc do konca listopada,wiec moze sie uda cos wynajac????????Trzymajcie kciuki.do uslyszenia pozniej.pzdr
witajcie!ja tylko nachwilke!chcialam sie pochwalic ze zostalam dzis babcia!a dokladnie to rano mezus przybiegl i mnie budzi ... ja patrze a moje kochane dziecie(krolik) rodzi malenstwa...najpierw szok bo to byl samiec mialam straszne perypetie bo maluchow urodzilo sie 5...niestety 1 zjadla a tamte niby odrzucila co zauwazylam juz w trakcie rodzenia wiec je szybko zabralismy! przyznam ze mam w tym troche wprawy bo moja poprzednia krolica miala 2 porody no i teraz opiekujemy sie maluchamislodkie 4 kluseczki...slepe nagie i bezbronne!3 dni sa najwazniejsze!prosze wiec trzymajcie kciuki!karmimy je co 3 godziny ale puki jestesmy razem(mezus jest w domu) chwytamy krolice i kladziemy male na nia ...a jak nie to karmimy sami! jak narazie jest to czesciej niz co 3 godziny bo to zalezy tez jak chcapostaram sie jutro zrobic zdjecia i pokazac
caluje!!!
caluje!!!
Ale fajowe wiadomosci
Gosiex, super, ze napisalas co u Ciebie. Pewnie, ze wpadaj tu i nie tylko czytaj, ale i napisz!! Ciesze sie, ze wrocilas do zycia i wszystko gra Twarda sztuka z Ciebie Buziaki dla Ciebie i powodzenia!
Lilith, wow, ale masz slodko teraz Czekamy na zdjecia.
Gosiex, super, ze napisalas co u Ciebie. Pewnie, ze wpadaj tu i nie tylko czytaj, ale i napisz!! Ciesze sie, ze wrocilas do zycia i wszystko gra Twarda sztuka z Ciebie Buziaki dla Ciebie i powodzenia!
Lilith, wow, ale masz slodko teraz Czekamy na zdjecia.
Mam pytanko do was. Może któraś się orientuje.
Czy jak mojej siostry syn będie mieć w tym roku bierzmowanie i ma teraz 14 lat - to czy na wakacjach b ędzie mogł być ojcem chrzestnym?
Wiem, ze trzeba miec bierzmowanie, ale czy są może też jakieś obwarowania co do wieku.
Wiem, ze jest jeszcze sporo czasu -ale chciałabym wiedzieć - a po ksiedzach nie chce mi sie jeszcze biegać i pytać.
Czy jak mojej siostry syn będie mieć w tym roku bierzmowanie i ma teraz 14 lat - to czy na wakacjach b ędzie mogł być ojcem chrzestnym?
Wiem, ze trzeba miec bierzmowanie, ale czy są może też jakieś obwarowania co do wieku.
Wiem, ze jest jeszcze sporo czasu -ale chciałabym wiedzieć - a po ksiedzach nie chce mi sie jeszcze biegać i pytać.
Lilith, ja niestety nie mam miłych wspomnień. Jedna z moich szczurzyc urodziła 5 małych szczurków i je porzuciła. Robiliśmy wszystko co mogliśmy, karmienie co godzina (także w nocy), ogrzewanie, masowanie brzuszków itp... niestety na nic. Wytrzymały około tygodnia i już myślałam że jakoś się uda i nagle jednego dnia zaczęły wszystkie umierać Mimo że to było dość dawno to do dzisiaj strasznie mi jest przykro jak o tym pomyślę. Życzę tobie powodzenia.
Gosiek, z tego co się orientuję to może być chrzestnym, ale na 100% nie jestem pewna.
Gosiek, z tego co się orientuję to może być chrzestnym, ale na 100% nie jestem pewna.
reklama
poszukałam jednak trochę o tym kto może zostać chrzestnym i niestety chyba nie mam dobrych wiadomości
http://www.archidiecezja.lodz.pl/czytelni/prawo/k4t1r4.html
http://www.archidiecezja.lodz.pl/czytelni/prawo/k4t1r4.html