reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Dzieńdoberek dziewczynki przeczytałam sobie Wasz posty, mam sentyment do Was, ale nie cierpię już, cieszę się życiem. Będziemy się z Tomkiem starali bobasa za jakiś czas. Jedziemy do Paryża, chodzimy na koncerty wróciłam do życia. Życzę Wam kochane dużo zdrówka dla Was i dzidziom, które macie w brzuszkach. Mam nadzieję ,że nie będziecie miały nic przeciwko, jeśli raz na jakiś czas zajrzę do Was, poczytać jak się macie?

Hej Kolezanki ;) Ja dzis wstalam z wielkim katarem,a w nocy rowniez mnie kaszlalo i jak zawsze zamiast sie wyspac bo to dzien wolny to ja juz nie spie od 8.00 ::) Meczy mnie bardzo katar,zatkany na maxa,wiec musze rozpoczac kuracje,czosnkowa i cebulowa.A dziewczyny niewiecie jak to jest z inhalacja,czy moge robic z amola,albo smarowac sie vikiem itp?????????
Zaraz uciekam ogladac mieszkanko,ciekawa jak mi sie spodoba,przeprowadzka musi byc do konca listopada,wiec moze sie uda cos wynajac????????Trzymajcie kciuki.do uslyszenia pozniej.pzdr ;)

witajcie!ja tylko nachwilke!chcialam sie pochwalic ze zostalam dzis babcia!a dokladnie to rano mezus przybiegl i mnie budzi ... ja patrze a moje kochane dziecie(krolik) rodzi malenstwa...najpierw szok bo to byl samiec:) mialam straszne perypetie bo maluchow urodzilo sie 5...niestety 1 zjadla a tamte niby odrzucila co zauwazylam juz w trakcie rodzenia wiec je szybko zabralismy! przyznam ze mam w tym troche wprawy bo moja poprzednia krolica miala 2 porody:) no i teraz opiekujemy sie maluchami:)slodkie 4 kluseczki...slepe nagie i bezbronne!3 dni sa najwazniejsze!prosze wiec trzymajcie kciuki!karmimy je co 3 godziny ale puki jestesmy razem(mezus jest w domu) chwytamy krolice i kladziemy male na nia ...a jak nie to karmimy sami! jak narazie jest to czesciej niz co 3 godziny bo to zalezy tez jak chca:)postaram sie jutro zrobic zdjecia i pokazac:)
caluje!!!

Ale fajowe wiadomosci :)

Gosiex, super, ze napisalas co u Ciebie. Pewnie, ze wpadaj tu i nie tylko czytaj, ale i napisz!! Ciesze sie, ze wrocilas do zycia i wszystko gra :D Twarda sztuka z Ciebie :) Buziaki dla Ciebie i powodzenia!

Lilith, wow, ale masz slodko teraz :) Czekamy na zdjecia.

Gosiex - cieszę się bardzo, że do nas wpadasz w odwiedziny. Super, że postanowiłaś się rozerwać. Wyjazd do Paryża to dobra sprawa :D.
Lilith - super!

Mam pytanko do was. Może któraś się orientuje.
Czy jak mojej siostry syn będie mieć w tym roku bierzmowanie i ma teraz 14 lat - to czy na wakacjach b ędzie mogł być ojcem chrzestnym?
Wiem, ze trzeba miec bierzmowanie, ale czy są może też jakieś obwarowania co do wieku.
Wiem, ze jest jeszcze sporo czasu -ale chciałabym wiedzieć - a po ksiedzach nie chce mi sie jeszcze biegać i pytać.

Lilith, ja niestety nie mam miłych wspomnień. Jedna z moich szczurzyc urodziła 5 małych szczurków i je porzuciła. Robiliśmy wszystko co mogliśmy, karmienie co godzina (także w nocy), ogrzewanie, masowanie brzuszków itp... niestety na nic. Wytrzymały około tygodnia i już myślałam że jakoś się uda i nagle jednego dnia zaczęły wszystkie umierać :( Mimo że to było dość dawno to do dzisiaj strasznie mi jest przykro jak o tym pomyślę. Życzę tobie powodzenia.

Gosiek, z tego co się orientuję to może być chrzestnym, ale na 100% nie jestem pewna.

reklama
Do góry