reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

raczej nie tak duzo jemy, bo po calym dniu postu, gdzie od switiu do zachodu nie je sie i sie nie pije, to tak sie nie da za duzo zjesc, ale za to staramy sie urozmaicac jedzonko i zawsze musi to byc cieply posilek. Bo poza Ramadanem to w sumie tez sie robi te obiady, ale jakos tak juz nie zwraca szczegolnej uwagi, bo wiem, ze moge zjesc, dojesc potem:)
a jesli chodzi o slub, to mielismy slub muzulmanski, bo oboje jestesmy muzulmanami:)
i tez jak widac na suwaczku jestesmy mlodym malzenstwem:)

reklama
WITAM!!!!!!!!

Wróciliśmy cali i jak najbardziej radośni Ja czyli Madziujka i moja Fasolinka!!!!!

Dziękuję Wan kochanę że myślałyście o mnie , dziękuję za miłe słowa i modlitwy _POMOGŁY!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Dziękuję mojemu wspaniałemu mężowi!!

Wypuścili mnie w środę a teraz już muszę być na chwilę w pracy :( z racji mojego stanowiska! Ale za 3 godzinki uciekam!!!
Jestem już bardzo szczęśliwa i wierzę że będzie już tylko dobrze.
W szpitalu dowiedziałam się ile kobiet ma problemy!!!! To jest bartdzo smutne i dołujące!!! Moja pupa cierpi z powodu zastrzyków :) ale to było dla mojej dzidzi!!!
Biorę się do roboty

Pozdrawiam Was i ściskam ;D ;D ;D ;D.

ps. mój brzusio pokaźny

Gratulacja Madziujka. :D :D :D
Cieszymy się bardzo, że do nas wróciłaś i że z Tobą i dzidzią wszystko jest w porządku.
Teraz dużo wypoczywaj i nie przemęczaj się.
Najważniejsza, ża z dzidzią jest wszystko OK.

27 października dowiem się najwięcej....... ile moja dzidzia urosła!!! I jaki termin. AAle narazie jeżeli pozwolicie zostanę z Wami!!! L4 mam do 26.10 i mam nadzieję że będę już z Wami przez te moje 8 godzin dziennie! ;D

bardzo się ciesze madziujka, że wszystko jest ok. Mam nadzieje że jak już nie będziesz majóweczką to chętnie będziesz zaglądać do nas. Jeszcze raz gratulacje :laugh:

ooo jak super!!! witaj kochanie!!!!
Cieszymy sie ogromnie ze z wami wszystko wporzadku!!!dbaj teraz o siebie jak najwiecej!! i zagladaj tez czesto!!!:):) naprawde bardzo sie stesknilysmy!!!!
i jak piszesz:NAPEWNO JUZ WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE!!

Dziwczyny pradzcie mi bo może wy lepiej się orientujecie w tym jak to jest z tym prawem pracy dla kobiet w ciąży mam umowę na czas określony do 30- 03- 2006 na pół etatu i co teraz czy mam ten urlop macierzyński czy nie co z wychowawczym, narazie z tych wszystkich portali internetowych dowiedziałam się żę na pewno pracodawca musi przedłużyć mi umowę do dnia porodu a co z pensją chyba muszę zasięgnąć porady jakiegoś specjalisty od prawa pracy

Pika z tego co wiem to do czasu porodu musisz być zatrudniona. Po porodzie jeśli zostaniesz zwolniona to ZUS ci wypłaca macierzyński w takiej wysokości jak wysokość twoich dochodów z 6 albo z 12 ostatnich miesięcy. Na wychowawczy raczej nie masz co liczyć :/

reklama
Do góry