reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
witaj OLA O mamy w tym samym wieku bobaski bo mój Vikulek tez z 27 maja a Twoja Weroniczka juz bardzo duza się wydaje :) :)

Witaj OLU. Zaglądaj do nas jak najczęściej. W kupie raźniej (coś ostatnio lubię to powiedzonko - zauważyłyście??hehe). A córcię masz przeuroczą ;D ;D ;D

dziękuje w imieniu Weroniki za wszystkie komplemenciki ;)
może dlatego wydaje się "dorosła" bo dość duża się urodziła... i całe szczęście, gdyby tak urodziła mi się kruszynka np. 3kg, 50cm... pewnie bałabym się ją w ogóle dotknąć ;) córcia i tak wydaje się taka maleńka, a przecież właśnie do najmniejszych dzieci nie należy

fajnie zobaczyć "kalendarzowe bliźniaki"

Chyba wszystkie Weroniczki są takie duże-moja urodziła się 59cm i 4400g!
Olu zaglądaj częściej i udzielaj się na wszystkich wątkach :).

reklama
Do góry