reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Zdjecia najprawdopodobniej wstawie w sobote:) nawet nie mielismy ich gdzie przezucic i uzbieralo sie na aparacie ponad 1500 :(:(:( .Ciesze sie ogromnie ze znow moge z wami pogadac!! strasznie mi sie nudzilo i ogolnie tak samotnie bylo:(
U mnie wsumie oki...procz tego ze cos tam sie porobilo i ciagle mam plamienia mimo iz biore tabletki:( no i psychika czasem troche jeszcvze szwankuje...bo powiem wam ze Judytka nie za bardzo toleruje innych wiec nawet nie ma sie nia kto zajac na godzinke czy dwie bym miala czas dla siebie:(
no i spacery to udreka...nie chce jezdzic w wozku bo chce sie rozgladac...kupilismy wiec chuste (i tak byla w planie ) no i teraz Mala jest szczesliwa:)
Niewiem jak nadrobie braki...bedzie bardzo ciezko wiec przepraszam was z gory za to ze bede pytac lub pisac o czyms o czym wy juz sto razy rozmawialyscie:) ale same rozumiecie ze troche do nadrobienia mam:)

dziekuje Wam ze pamietalyscie o Nas!!

reklama
Lilith - mój też nie lubił spacerków - od czasu jak wywaliłam nosidło z wózka - to bardzo lubi.
ojej - to niedobrze z tymi plamieniami
mój tylko toleruje Anie i Romka :(

witaj Lilith, fajnie, że jesteś :)
Moja nie lubiła jezdzić w wózku do wczoraj. Wczoraj położyłam ją w wózku na brzuszku , na kołderce,( tylko tak śpi, jak nie jest w wózku, choć wiem że to niebezpieczne innaczej nie spala i to teraz jej ulubiona pozycja, ale w łóżeczku na twradym materacyku) ludzie trochę dziwnie na nas patrzyli bo mala mocno zadzierała glowę do góry i sie rozglądała, nie wiem czy to dla niej jest dobre bo ona potrafi tak trzymac glowę bardzo bardzo dlugo np 10 min na chwilę położy i dalej.

Lilith czekamy na fotki ;D
Gunia jak malej tak wygodnie,to nie ma co ludzmi sie przejmowac,w kocu my znamy swoej dzieci najlepiej,kazdy moze radzic,ale w koncu same wiemy najlepije jak dziecku jest wygodnie ;) Silna z niej dziewczynka,tak dlugo trzyma glowke ::)

Dzieci maj jakis kryzys wozkowy czy co????!!!!Mowie wam moja tez tak krzyczy jak ja wkladam,a w nosidelku wszystrko widzi i jest szczesliwa.Robi sie coraz ciezsza i bylo by dobrze jak by sie z wozkiem przeprosila ;D

Gunia ja mysle tak jak Maxim ze niema sie co ludzmi przejmowac!!! Niech sobie patrza i komentuja! Wazne ze cora zadowolona!!!Na nas kieds tez dziwnie patrzyli jak zamiast w wozku to nioslam ja na rekach ale co tam! Wazne szczescie naszych malenstw!

A podnosicie juz troche wyzej oparcie? tak na pol lezaco?

Lilith moja tez się darła w wózku ale ja myśle że to była kolki. Teraz wychodze wporze drzemki, pilnuje żeby była najedozna na maxa, wieszma jej na bydzie ukochane zabaweczki i jest fajnie. ;D ;D ;D

A ja sie pochwale,moja stokrotka dostal sie do agencji modeli(BABY MODEL),z posrod wielu kandydatwo zostala wybrana,teraz tylko czekaja nas formalnosci,oczywiscie sprawdzilam agencjie na wszystkie mozliwe sposoby,czy jest godna zaufania,czy jest znana i moje obawy zostaly rozwiane.Ciesze sie,bo zawsze chcialam cos takiego sprubowac,oczywiscie jak Natalce nie bedzioe sie podobalo to zrezygnujemy,ale wydaje mi sie ze polubi,jest towarzyska,usmiecha sie do obcych wiec powinno byc ok.Zobaczymy jak to bedzie w parktyce ;D ;D ;D

reklama
Do góry