reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Kropecka wiem ze nie masz zbytnio czasu teraz ale jak bys znalazla minutke to uzupelnij prosze nasze dane na liscie:Oskarek, ur 23.05.06, 3780, 51cm:)
Dzieki z gory:)
Mam nadzieje ze Wiktorek w domku czuje sie znacznie lepiej i ze wy tez sobie dobrzew radziecie:)Powodzonka!

Kropecka, ja tak ostatnio czytam forum po lebkach, ale przejrzalam twoje posty(bo gdzies widzialam, ze twoj maly byl chory) i przekazuje pozytywne wibracje i pozdrowienia dla ciebie i Wiktorka!!!duzo zdrowka i buziaki!!!

witam wszystkie majowe Słoneczka i ich Mamy :)
moja córeczka Weronika, ur. 27.05.2006, 4kg, 60cm - Kropecka, w wolnej chwili dopisz nas proszę do swojej listy :laugh:

jesteśmy z Bydgoszczy, mam 30 lat, jedno dziecko (mój mąż ma nadzieję, że tymczasowo ;))
Weronika urodziła się w sobotę, jest pogodnym bobaskiem, chociaż ma swoje humorki ;) nadal uczę się bycia dla niej dobrą mamą, jest to bardzo absorbjące zajęcie... ale ile satysfakcji jak odpowie niepewnie "aguu" ;)

tę stronkę znalazłam niedawno, spodobały mi się tematy forum i postanowiłam się "dopisać" :laugh:

Witaj Ola!!! Córeczka śliczna :-)
Ja Bydgoszcz darzę dużym sentymentem: tu poznałam męża, studiowałam na dziennych, a potem robiłam podyplomówkę :laugh:
Zapraszam do udzielania się na bb :D

reklama
dzięki za miłe powtanie :)
a my do Bydgoszczy trafiliśmy "za pracą", studiowaliśmy w Toruniu, ja pochodzę z Inowrocławia, mąż z Iławy

Do góry