reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

A nam wlasnie dla chlopca bylo latwiej cos wybrac, a z dziewczynka mielismy problem. Ale i tak szybko nam poszlo z wyborem i mam nadzieje, ze juz nic sie nie zmieni. :)

reklama
my rowniez dla chlopca szybko wybralismy,a z dziewczynak byl problem,ale jak juz klamka zapadla starm sie nic innego nie wymyslac,zreszta ciezko teraz bylo by sie do innego imienia przyzwyczaic,wszyscy na okolo mowia Natalka i tak juz zostanie
Mam nadziej,ze i wasz wybor bedzie trafny i sie w koncu zdecydujecie bo to imie na cale zycie ;)

no my dla chlopca mielismy Gabriel, a dla dziewczynki non stop sie koncepcja zmieniala. w Koncu padlo, ze bedzie Fazila, ale maz od niedawna upiera sie przy Nadii. Mi sie podoba i tak niech juz zosanie:):):):)

no ja dla dziewczynki miałam właściwie od razu , miała być Nadia, dla chłopca nie mieliśmy zupełnie pojęcia no ale jak się okazało że będzie synek to trzeba było coś wymyślić :)

Ja tez miałam od razu dla dziewczynki Alicja a potem trzeba było wymyslic dla chłopca :) Miała byc Ala to bedzie Alek ;)

u mnie w miare szybko jak dowiedzielismy sie ze dedziemy miec dzidzie odrazu dla dziewczynki Natalka i tak od6tygodnia na talka dle chłopca nie mielismy i nie mamy pojecia do teraz.Z USG ma byc Natalka jak w szpitalu powiedza ze chłopiec to... bedzie junior ;D

reklama
u mnie jest ciotek duzo a chciałam takie imie aby sie nie powtarzało i nie kojazyło nikomu z zadna ciocia. Bo dziewczynek nie ma zadnych sami chłopcy i moja a własciwie nasza Natalka

Do góry