reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Tylko, ze ja tego nie moge robic, a tylko Aletka moze to zrobic, wiec bez sensu, zebym ja za kazdym razem prosila o blokowanie i odblokowywanie :( Po prostu my musimy sie zmobilizowac i tam nic nie dopisywac ;)

reklama
no ciezko z ta lista :(
najgorzej jak ktos nie ma wszystkich danych wpisanych i poprosi Ci o dopisanie, napewno tam bedzie chcial pisac bo nie bedzie wiedzial gdzie

A+T moze zamiesc inf gdzie pisac reszte danych ktore ktos chce zebys dopisala - moze sie uda

A, sorki, wlasnie widzialam, ze zamieszczona przeze mnie informacje pod tabelka potem przypadkiem skasowalam - ale juz dopisalam na stale nowa informacje :)

Sorki dziewczyny jesli stworzylam probem a propos dopisania mnie do tej listy ale naprawde nie wiedzialam jak to zrobic bo jak juz pisalam nie jestem tu czesto a moze i czegos nie doczytalam.W kazdym razie przepraszam za problem a jesli sie nie dalo mnie dopisac to trudno, zrozumiem.
trzymajcie sie cieplo:)

Tamarunia!!!!!!!!!!!
Pisze tu bo nie pamietam ktory to byl watek o tym 1 tys i to jest tak ze jesli rodzisz w Polsce to dostajesz jak nie to nie:(:(Tzn dziecko musi miec polski akt urodzenia a ty rodzisz w angli prawda???

Tamarunia ale chyba jak rodzisz za granica to wtedy dziecko ma obywatelstwo tam gdzie sie urodzilo?! jej sama nie wiem....czekaj zadzwonie znow is ie dopytam bo zamotalam sie strasznie:(

reklama
Tamarunia tak jak pisalam dziecko ma MIEC POLSKI AKT URODZENIA!!! CZYLI URODZIC SIE MUSI TU! mama mowila ze tak to kazdy by sobei przyjezdzal i zabieral i dlatego tak to jest:(:(

Do góry