reklama
Kropecka ja uwazam że i jedna i druga lista jest ładna. Co ja mówię śliczna!! Bardzo oryginalna i taka przede wszytskim radosno-wiosenna!!!! A to jest nam przy obenej pogodzie bardzo potrzebne.
Ale ja już się nie moge doczekac pierwszego wpisu Tamaruni!!!!!
Kurcze Kropecka pomyśl sobie że jak my urodzimy to dizdizuś Tamaruni bedzie miał już ponad miesiąc. Ja tylko nie chcę urodzic ostatnia bo to sie tak okropnie czeka. Jak wy wszystkie będziecie rodzić a ja sobie tak będę oglądac wasze maleństwa i bedę czekasc....to chyba się popłaczę.
Ale ja już się nie moge doczekac pierwszego wpisu Tamaruni!!!!!
Kurcze Kropecka pomyśl sobie że jak my urodzimy to dizdizuś Tamaruni bedzie miał już ponad miesiąc. Ja tylko nie chcę urodzic ostatnia bo to sie tak okropnie czeka. Jak wy wszystkie będziecie rodzić a ja sobie tak będę oglądac wasze maleństwa i bedę czekasc....to chyba się popłaczę.
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
tylko dwa dni mnie nie bylo a juz tyle zmian
super ta list dla dzieciaczkow ;D
i ciesze sie ze wszyscy w komplecie nadal, oby tak dalej...
super ta list dla dzieciaczkow ;D
i ciesze sie ze wszyscy w komplecie nadal, oby tak dalej...
T
Tamarunia
Gość
Gluszku!Jestes!Jakos cie nie widzialam ostatnio na forum!!!no u mnie juz niecaly miesiac zostal. W srode sie dokladnie dowiem
No juz izusie upomnialam na priva i Aletce napisalam, zeby znow usunela jej postakropecka pisze:kurcze, mialo nie byc odpowiedzi w liscie majowej :/
DZIEWCZYNY, ZOSTAWMY TA LISTE CZYSCIUTKA, A DANE DO LISTY PODAWAJCIE TUTAJ
Aletka nie moze zablokowac watku tak jak w liscie dzieciaczkow Kropecki, bo ja wtedy nie moge edytowac listy , takze po prostu musimy sie tak umowic i tego trzymac.
reklama
a+t+ chyba ze na czas edytowania listy odblokowywalabys watek i zaraz po zapisaniu zmian z powrotem go blokowala/
anita, glownie tabelkę robię w programie który nazywa się "Aura", coś jak paint tylko nieco fajniejszy a potem pocięłam i zrobiłam z tego stronę.
anita, glownie tabelkę robię w programie który nazywa się "Aura", coś jak paint tylko nieco fajniejszy a potem pocięłam i zrobiłam z tego stronę.