reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Kropecka ja też głosuję za drugim, chociaż pierwszy też mi się podobał :)
Super, że się na tym znacie, ja nie wiedziałabym jak się zabrać za takie tworzenie list ;).

reklama
Kropecka ja uwazam że i jedna i druga lista jest ładna. Co ja mówię śliczna!! Bardzo oryginalna i taka przede wszytskim radosno-wiosenna!!!! A to jest nam przy obenej pogodzie bardzo potrzebne.
Ale ja już się nie moge doczekac pierwszego wpisu Tamaruni!!!!!
Kurcze Kropecka pomyśl sobie że jak my urodzimy to dizdizuś Tamaruni bedzie miał już ponad miesiąc. Ja tylko nie chcę urodzic ostatnia bo to sie tak okropnie czeka. Jak wy wszystkie będziecie rodzić a ja sobie tak będę oglądac wasze maleństwa i bedę czekasc....to chyba się popłaczę.

Gluszku!Jestes!Jakos cie nie widzialam ostatnio na forum!!!no u mnie juz niecaly miesiac zostal. W srode sie dokladnie dowiem:)

Kropecka ta lista tez jest super :) Juz sie nie moge doczekac kiedy sie zacznie zapełniac. Tzn nie za wczesnie...w swoim czasie :)

kropecka pisze:
kurcze, mialo nie byc odpowiedzi w liscie majowej :/
No juz izusie upomnialam na priva ;) i Aletce napisalam, zeby znow usunela jej posta
DZIEWCZYNY, ZOSTAWMY TA LISTE CZYSCIUTKA, A DANE DO LISTY PODAWAJCIE TUTAJ
Aletka nie moze zablokowac watku tak jak w liscie dzieciaczkow Kropecki, bo ja wtedy nie moge edytowac listy :(, takze po prostu musimy sie tak umowic i tego trzymac.

reklama
a+t+ chyba ze na czas edytowania listy odblokowywalabys watek i zaraz po zapisaniu zmian z powrotem go blokowala/

anita, glownie tabelkę robię w programie który nazywa się "Aura", coś jak paint tylko nieco fajniejszy :) a potem pocięłam i zrobiłam z tego stronę.

Do góry