reklama
Fajowo wyglada tylko moje dane sa o jedno w dol przesuniete i to tak wygada jak by Helunia miala moje dane : : : termin 11 maj,a jestem w 10 ,potem wiek jest inny 24,a nie 27,miejsce zamieszkania Lodz,a nie Londyn jak powinno byc,hmmmmm.........
Tak wyglada jak by cal kolumna imnon o jedno w dol sie przesunela ;D : :
Tak wyglada jak by cal kolumna imnon o jedno w dol sie przesunela ;D : :
tak tak dziewczyny, tylko problem polega na tym, ze ja nie wiem dlaczego sie to przesuwa u niektorych z Was
Ja widze wszystko równo...
Napiszcie ktora kolumna jest u Was pomylona, bo mam wrazenie, ze u kazdego inaczej to wyskakuje
Powinno byc tak, ze po nazwie kolumny jest linijka wolnego, a potem zaczynaja sie dane...
Kurcze jak sie tak nie uda, to sprobuje jeszcze jednego sposobu, a jak nie to bedzie trzeba tabelke w jakims wordzie albo excelu zrobic, a tu tylko wkleic
Ja widze wszystko równo...
Napiszcie ktora kolumna jest u Was pomylona, bo mam wrazenie, ze u kazdego inaczej to wyskakuje
Powinno byc tak, ze po nazwie kolumny jest linijka wolnego, a potem zaczynaja sie dane...
Kurcze jak sie tak nie uda, to sprobuje jeszcze jednego sposobu, a jak nie to bedzie trzeba tabelke w jakims wordzie albo excelu zrobic, a tu tylko wkleic
U mnie też tak jest. prawidłowy jest termin porodu i nick, a potem imię moje, męża, dzidzi itp są kogos innego. Chyba z góry. Moje dane są na dole.
Ale najśmieszniejsze jest to ,że jak patrzę na tą tabelkę w :"wyślij odpowiedż" to wszystko się zgadza.
Ale najśmieszniejsze jest to ,że jak patrzę na tą tabelkę w :"wyślij odpowiedż" to wszystko się zgadza.
reklama
hm, czyli Tobie sie rozjezdza juz imie... hmm
no ale wlasnie widzisz, ze Tobie sie czasem pokazuje dobrze, czasem zle. U mnie np jest caly czas dobrze, angie tez pisze, ze u niej sie zgadza...
Nie wiem czy to ma sens jak to sie tak rozjezdza
no ale wlasnie widzisz, ze Tobie sie czasem pokazuje dobrze, czasem zle. U mnie np jest caly czas dobrze, angie tez pisze, ze u niej sie zgadza...
Nie wiem czy to ma sens jak to sie tak rozjezdza