reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
U mnie ok, tylko ostatnia kolumna obniżona o 1 pole Poznań jest przy Kropeczce a Łódź pod Kropeczką

O, nie bylo mnie chwile, a tu tyle niusow ;D a+t+? tabelka git, u mnie wszystko ok (w tej trzeciej wersji)

anita28 pisze:
U mnie ok, tylko ostatnia kolumna obniżona o 1 pole Poznań jest przy Kropeczce a Łódź pod Kropeczką
Jestes pewna, ze spojrzalas na ostatnia wersje tabelki? bo w przedostatniej u mnie dzis tez rozjechaly sie miejscowosci, ale w ostatniej jest juz ok

Aha, zalozylam nowy watek z lista. Jak sie pojawi Lilith to wrzuci swoja liste tu - na pierwsza strone albo potem dorzucimy do mojego watku - zobaczymy.... Na tej liscie bedzie tylko data, nick, plec i imie dzidzi, czyli podobnie jak teraz, tylko ze ladniej :) (widzialam juz szkic)

Jakbyscie mialy jakies uwagi co o nazw kolumn (nistety musza byc jednowyrazowe), ich kolejnosci, kolorow, czegokolwiek... - piszcie!

ale super!!! U mnie sie już nic nie rozjeżdża. Wsszytko świetnie widac. I wreszcie mamay zestawienie wszystkich dziwczyn mozna sobie na różne rzeczy popatrzeć i nie trzeba grzebac po wątkach.
Oj widze że Lilith jest najmłodsza z nas -chyba będzie biegac do sklepu po flaszkę :-* :-* ;) ;) ;)

reklama
Do góry