reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Wszystkeigo najlepszego z okazji dnia kobitek!!!!
Lilith baaaardzo mi sie podobają te literki. Sliczne są. Jak tabelka też będzie taka fajowa to ja tam mogę czekać :)

A+T jestes!!pewnie juz pisalas gdzies co sie dzialo!!mam nadzieje ze wszystko w porzadku?????martwilysmy sie o ciebie!!!!

Ale miło tu do was zajrzeć!!! Ja jestem majówką 2005 (choć zrobiłam sie kwietniówką) ;D. Jak ja wam zazdroszczę tego okresu w życiu!!! znowu bym chciała mieć maluszka pod sercem :laugh:. Będę miała, ale jeszcze nie teraz.
Trzymajcie się zdrowo, jedzcie na co macie ochotę, duzo spijcie bo już niedługo totalny celibat na jedzonko i spanko ;D. Ale nie zamieniłabym tego nawet na całe złoto świata!!!!! Dzieciaczki są takie kochane!!!
Pozdrawiam Was i będę zaglądać czasem tutaj (jeżeli pozwolicie oczywiście ;))
buziaki
Elwis

O nie było mie od rana a tu A+T sie pojawiła :) To super ! Mam nadzieje, ze wszystko juz Ok. Zaraz zerkne na watek problemy z ciaza, zeby poczytac.
Wszystkiego naj, naj... dla wszyskich kobietek, tych w brzuszkach tez !!

reklama
Do góry