reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

I ja :) : Ewelina, lat 26 miasto Tychy . Termin 04.05.2006 :) data ślubu 07.08.2004 . Będzie dziewczynka Amelka :) jakby była niespodzianka to byłby Sambor :)

reklama
Agnieszka, 25 lat, Gdynia, termin porodu 25 maj, data ślubu 11.06.2005, mąż - Mateusz. Jeśli będzie dziewczynka będzie Marta jeśli chłopiec będzie Karol.

Ania, 33 lata (chyba jestem najstarsza), Grudziądz, termin porodu: 15 maj, data ślubu: 03.08.1996r., mąż - Jarek. Synek - najprawdopodobniej Błażej. No i jest jeszcze 8-letni Piotrek :-)

Hejki.No to i ja dopiszę się:
Kasia lat 30 ,Łódź,termin na 20 maja 2006 ,synek,ślub 18.08.2001 ,mąż Samir i jest jeszcze dwu i pół letnia Nadia :laugh:

Witam, no to ja tez sie dopisze :)
Basia, lat 24, Lubin, data slubu 04.09.2004, mąż Przemek. przewidywana data porodu 20.05.2006 - corcia Julia, gdyby jednak urodzil sie synus to bedzie Filip.

Asia, lat 26, Zielona Góra, data ślubu: 08 października 2005, hazbend: Tomek, poTomek: Adaś - najpewniej przyjdzie na świat 30 maja :)

wiec i ja sie dolanczam:

Kornelia,27 lat,Londyn,data slubu 30.04.2005,termin porodu 11.05,corka Natalia,tatus Wojtek

Wesolutka fajne poTomek ;D ;D ;D

ooo wesolutka jestes z Zielonej Góry :)... uczyłam sie w Medyku przez dwa lata, ale szkołe zostawiłam i wyjechałam za swoją miłością ... na wakacje niby ;D..
a teraz mam dwie miłości.. z tym, że jedną w brzuszku... jeszcze przed ośmioma miesiącami mieszkałam też w Zielonej:).. ale domek rodzinny mam w Żarach...
to w sumie niedaleko... :)

Świetnie to i ja się przedstawię: Sylwia 31 lat mój mąż Adam jesteśmy z Gdyni termin 10.05.2006 prawdopodobnie bedzie córeczka, niestety na imię się jeszcze nie zdecydowalismy.
Czytałam w marcowych mamusiach, że niektóre z nich już są po i cieszą się swoimi maleństwami
Pozdrawiam gorąco wsztstkie mamusie majowe i moją najukochańszą siostrzyczkę, która nieco wyżej się przedstawiła.

reklama
Nasz duet to Anita i Maciej, córcia Agatka, oczekujemy synusia-co do imienia mamy dylemat: Kubuś, Tomek lub Radek, termin porodu 25.05.06r, data ślubu 08.08.98r.

Do góry