reklama
ewe co do gg to cos sie zwiesilo! i samo sie wlaczylo nie wiem co sie porobilo! a nie bylo mnie bo tak:
wrocil dopiero o 12 !!! w poludnie! od 4 mial wyl kom.cala noc nie spalam az przylazl i sie wytlumaczyl.przeprosil mala-dal jej kwiaty i mnie tez dostalam sliczne!! i 2 czekolady z Linda niam i bomboniere
Ale to nie zmienia faktu ze cos trzeba z tym zrobic a nie ze przepraszam a po jakims czasie to samo
No i siedzielismy razem bo do robote nie poszedl dlatego mnie wczoraj nie bylo a dzis ten net sie popsul
od weekendu popracujemy nad ta lista bo teraz jak ma 2 zmiane to nic z tego ale zapisalam sobie juz to co podalyscie
Mozna by bylo zrobic tez takie jak na tamtej ze z przeczuciami a zamiast wieku date urodzenia jak chcecie a te co nie chca to wiek
dziekuje ze o mnie myslalalyscie!
teraz bede pewnie zadziej bo musze cos wykabinowac co zrobic itd no i powazniej niz wczensije pogadac!
A widzialyscie jaks ei slicznie suwaczek zmienil?
wrocil dopiero o 12 !!! w poludnie! od 4 mial wyl kom.cala noc nie spalam az przylazl i sie wytlumaczyl.przeprosil mala-dal jej kwiaty i mnie tez dostalam sliczne!! i 2 czekolady z Linda niam i bomboniere
Ale to nie zmienia faktu ze cos trzeba z tym zrobic a nie ze przepraszam a po jakims czasie to samo
No i siedzielismy razem bo do robote nie poszedl dlatego mnie wczoraj nie bylo a dzis ten net sie popsul
od weekendu popracujemy nad ta lista bo teraz jak ma 2 zmiane to nic z tego ale zapisalam sobie juz to co podalyscie
Mozna by bylo zrobic tez takie jak na tamtej ze z przeczuciami a zamiast wieku date urodzenia jak chcecie a te co nie chca to wiek
dziekuje ze o mnie myslalalyscie!
teraz bede pewnie zadziej bo musze cos wykabinowac co zrobic itd no i powazniej niz wczensije pogadac!
A widzialyscie jaks ei slicznie suwaczek zmienil?
faktycznie- dziduś się obrócił!!
Dobrze Lilith że ci kwiaty i bombonierę przyniósł
Czyli wersja na biednego misia jak mniemam?? Wiesz co, ja już dawno z moją przyjacióką stwierdziłam, ze oni (faceci) mają jakiś podrecznik taki, ktory czytają BO WSZYSCY SIĘ ZACHOWUJĄ PODOBNIE
Dobrze Lilith że ci kwiaty i bombonierę przyniósł
Czyli wersja na biednego misia jak mniemam?? Wiesz co, ja już dawno z moją przyjacióką stwierdziłam, ze oni (faceci) mają jakiś podrecznik taki, ktory czytają BO WSZYSCY SIĘ ZACHOWUJĄ PODOBNIE
LILITH musisz wypisać za i przeciw.Ale nie łudź się nie ma ideałów, myślę że są zawsze dobre i złe strony wszystkiego i wszystkich.Najważniejsze aby był podporą właśnie teraz bo to dla nas bardzo ważny okres.Wiesz chyba każda z nas coś takiego przeżywa od czasu do czasu.Faceci mają inny mózg.ONI MUSZĄ MIEĆ ZAWSZE KAWE NA ŁAWE a my jesteśmy intuicyjne nam nie trzeba dużo tłumaczyć jestesmy bardziej uczuciowe.NIE MARTW SIĘ BO DZIDZIA CZUJE KAŻDĄ NASZĄ EMOCJE A TERAZ TO ONA JEST NAJWAŻNIEJSZA.A może jego coś przerasta.Życzę udanych poważnych rozmów trzymaj się ciepło
czarownica
Fanka BB :)
Tamarunia moje slubne fotki o ile dobrze pamietem sa w "Galeria czyli nasze fotki" wstawione jakos na poczatku stycznia
czarownica
Fanka BB :)
ten watek jest w Kwietniowkach
reklama