reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Helunia udanej zabawy!!!! Al ci fajnie. Zamieść potem koniecznie zdjęcia!!!
slonko czyja ty jesteś siostra?
Faktycznie gosiek coś długo nie ma- kurcze już kilka dni chyba !! Gosiek prosimy o głos!!!

ewe co do gg to cos sie zwiesilo! i samo sie wlaczylo nie wiem co sie porobilo! a nie bylo mnie bo tak:
wrocil dopiero o 12 !!! w poludnie! od 4 mial wyl kom.cala noc nie spalam az przylazl i sie wytlumaczyl.przeprosil mala-dal jej kwiaty i mnie:) tez dostalam sliczne!! i 2 czekolady z Linda niam i bomboniere:)

Ale to nie zmienia faktu ze cos trzeba z tym zrobic a nie ze przepraszam a po jakims czasie to samo:(

No i siedzielismy razem bo do robote nie poszedl dlatego mnie wczoraj nie bylo a dzis ten net sie popsul:(:(

od weekendu popracujemy nad ta lista:) bo teraz jak ma 2 zmiane to nic z tego ale zapisalam sobie juz to co podalyscie:)

Mozna by bylo zrobic tez takie jak na tamtej ze z przeczuciami a zamiast wieku date urodzenia jak chcecie:) a te co nie chca to wiek:)

dziekuje ze o mnie myslalalyscie!
teraz bede pewnie zadziej bo musze cos wykabinowac co zrobic itd no i powazniej niz wczensije pogadac!

A widzialyscie jaks ei slicznie suwaczek zmienil?

faktycznie- dziduś się obrócił!!
Dobrze Lilith że ci kwiaty i bombonierę przyniósł :)
Czyli wersja na biednego misia jak mniemam?? Wiesz co, ja już dawno z moją przyjacióką stwierdziłam, ze oni (faceci) mają jakiś podrecznik taki, ktory czytają BO WSZYSCY SIĘ ZACHOWUJĄ PODOBNIE :)

LILITH musisz wypisać za i przeciw.Ale nie łudź się nie ma ideałów, myślę że są zawsze dobre i złe strony wszystkiego i wszystkich.Najważniejsze aby był podporą właśnie teraz bo to dla nas bardzo ważny okres.Wiesz chyba każda z nas coś takiego przeżywa od czasu do czasu.Faceci mają inny mózg.ONI MUSZĄ MIEĆ ZAWSZE KAWE NA ŁAWE a my jesteśmy intuicyjne nam nie trzeba dużo tłumaczyć jestesmy bardziej uczuciowe.NIE MARTW SIĘ BO DZIDZIA CZUJE KAŻDĄ NASZĄ EMOCJE A TERAZ TO ONA JEST NAJWAŻNIEJSZA.A może jego coś przerasta.Życzę udanych poważnych rozmów trzymaj się ciepło

Tamarunia moje slubne fotki o ile dobrze pamietem sa w "Galeria czyli nasze fotki" wstawione jakos na poczatku stycznia:):)

reklama
Agusiaa, fajny to byl dzien, ech jak ten czas szybciutko leci... :) :)
Lilith Teraz dopiero zerknelam, ze ie podalam mojej miejscowosci: Włocławek

Do góry