reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Poczytalam wczoraj :( Zalamka :( Od razu mi tysiac durnych mysli przychodzi, ze nam tez moze sie to zdarzyc, brrrrrr. Nie moge czytac takich rzeczy...

straszne....

ja sie zajme ta lista w weekend jak bedzie mezus ale wczesniej poprosze was o dane jak co i jak :)

To strasznie smutne :( Nawet nie chce myslec o czyms takim :(

A co do danych to nie wiem jakie ale podam tak: Angelika, Warszawa, lat 26, termin porodu 12.05.06 Synek Aleksander
Nie wiem czy cos jeszcze potrzebne moze data slubu? 20.08.05. Jesli jakies foto bedzie potrzebne to tez wysle.

No to skoro angie zaczela, to ja podam te same dane o sobie:
Agnieszka, Gdańsk, lat 23, termin porodu 28.04.06 corcia Alicja, data slubu 07.08.2004, moze jeszcze imie meza (w koncu nasze dzieci "stworzone" sa przez 2 osoby ;))? Tomasz

no to ja sie tez dopisuje:
Tamara, Londyn, lat 23, termin porodu 4 maj 2006 corka Fazila, data slubu 22 czerwiec 2005, imie meza Rehman

reklama
to i ja podam swoje dane:)
Celina, Hastings - UK, lat 21, termin porodu 09.05.06, chłopak Radek :)
no chyba wszystko..

Do góry