reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Jak byłam z Piotrkiem w ciąży, też nie chciałam znać płci. Chociaż - pod wpływem opinii innych osób - byłam święcie przekonana, że urodzę córeczkę (z warkoczykami). A teraz ciekawość zwyciężyła i zapytałam gina o płeć. I będę miała w domu przekichane - 3 facetów :-)

reklama
Ja jak tylko można było już sie dopytywałam o płec ale długo nie było widac ze wzgledu na ulożenie tak mówił gin teraz wiem ze to dziewczynka ale uważam że to i tak wiadomość na 100% nie pewna

Ja tez zgadzam sie na urozmaicenia w liscie. Mysle, ze praktyczna bylaby tabelka z roznymi danymi. A jakimi danymi? Hmm, moze byc miejscowosc, na pewno plec, potem dodamy prawdziwy termin porodu moze? Moze wiek? (chociaz nie wiem czy kazda mama bedzie chciala podac - chociaz w "cos o nas" podawalysmy raczej bez problemu.

zmiany sa dobre wiec kazda nowa lista bedzie fajowa,a na tej stronie spoko bajery maja,jak wiesz Lilith jak to zrobic to mozesz sie pobawic bedziemy ci wdzieczne ;D ;D ;D
Wracaj do zdrowka kochan i duzo odpoczywaj
mnie od wczoraj w nocy cos w gardle drapie,hmmm............jak na razie ssam tabletki,oby przeszlo

reklama
czytalyscie na lipcoweczkach ze Marthusia stracila coreczke ?? Jezu, jakie to strasznie :(( Byla juz w 21 tygodniu :((

Do góry