reklama
mozliwe,majowki dajcie znac co tak u was ;D
wiecie co tak patrze na ta nasza liste i co myslicie,aby LILITH,czy ktos inny nie zmienil troche opisow,bo sa malo czytelne : mozna by bylo napisac tak:
Podaje na swoim przykladzie i Magdusi bo ma synka:
Maxin78 - 11MAJ - corka NATALKA
Magdusia - 24MAJ - syn ALAN/OLIWIER
wiecie co tak patrze na ta nasza liste i co myslicie,aby LILITH,czy ktos inny nie zmienil troche opisow,bo sa malo czytelne : mozna by bylo napisac tak:
Podaje na swoim przykladzie i Magdusi bo ma synka:
Maxin78 - 11MAJ - corka NATALKA
Magdusia - 24MAJ - syn ALAN/OLIWIER
ja mogla bym to chetnie zmienic,ale nie chce w sumie tego robic bo to LILITH to rozpoczela,ale jak nie bedszie mialam nic przeciwko,moge,zobaczymy co odpisze,
Co ty na to LILIH,masz chec abgerejdowac nasza liste,wiem,ze juz ostatno to robilas z chlopczykami,jak nie to daj znac
Co ty na to LILIH,masz chec abgerejdowac nasza liste,wiem,ze juz ostatno to robilas z chlopczykami,jak nie to daj znac
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
To ja na przyklad moglabym juz zechciec na liscie ;D imie przy synku. Tak intensywnie funkcjonuje w naszych myslach "Adas", "z Adasiem, "o Adasiu", ze chyba zostanie ten pierworodny Adamem!
He he, a propos imion, to czytalam w jakiejs gazecie anegdotke o dziewczynce, z ktora po powrocie ze szkoly rozmawiala mama: "No i jak bylo na lekcjach?" - "Fajnie, na religii uczylismy sie o Adamie i Ewie, ksiadz mowi ze mieli dzieci" - "Tak? a jak sie nazywaly?" - "Abel i Kabel!" ;D
He he, a propos imion, to czytalam w jakiejs gazecie anegdotke o dziewczynce, z ktora po powrocie ze szkoly rozmawiala mama: "No i jak bylo na lekcjach?" - "Fajnie, na religii uczylismy sie o Adamie i Ewie, ksiadz mowi ze mieli dzieci" - "Tak? a jak sie nazywaly?" - "Abel i Kabel!" ;D
reklama