reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kochane 9 miesięcy, czyli ciążowy kogel mogel :-)

Ja też tak mam :baffled: całodobowe mdłości, złe samopoczucie zawroty głowy dreszcze masakra jakaś, z Nadią tak nie miałam :no: Normalnie czuję się strasznie chora :-( Mam nadzieję że to wszystko minie z końcem pierwszego trymestru.

reklama
Widzę, Elmo, że wiele nas łączy ;) Okropne początki drugiej ciąży, Twoja dzidzia w brzuszku jest 3 dni starsza od mojej, a córeczka miesiąc starsza od mojej :))) Miejmy nadzieję, że te rewolucje wkrótce się skończą, bo jak nie to chyba oszaleję. Już i tak jestem cała poobijana bo ciągle się potykam i zataczam jak pijana :/

Wy też poobijane? Myślałam,z e tylko ja taka sierota jestem. Przed wczoraj wpadłam na drzwi, wczoraj zamykając okno przytrzasnęłam palec, ciągle wale głowa o szafkę...

Ja jestem poobijan jak ulęgałka, ale to nie tylko przez to, że chodzę jak sierota, ale też od tych zawrotów głowy potrafię potknąć sie na prostej drodze. A fioletowego na moim ciele coraz więcej.... Jakaś taka strasznie rozkojarzona jestem, potrafię się zawiesić na najprostszej czynności i ktoś musi mnie zresetować ;)

Ja sie chce pożalić i nie znalazłam lepszego wątku. Korzystałam niedawno z komputera siostry i ona potem grzebała w mojej poczcie, dowiedziała się, ze przypuszczam, że jestem w ciąży (wtedy nawet jeszcze nie byłam pewna) i ... puściła plotkę dalej. Doprowadziła do sytuacji, ze ja nawet nie wiem kto wie, a kto nie. Że mój tato nie wie, a wie mój kuzyn. A moja mama dowiedziała sie od niej, zanim jej powiedziałam. Strasznie mi przykro...

Studiujacamamo:
Ja bym powiedziała siostrze (bardzo dosadnie) co o tym myślę.
Ponadto chyba czas zwołać rodzinę i powiedzieć wszystkim o Maleństwie :).
Nie to, żeby u mnie wszyscy wiedzieli :p....ale u w moim przypadku to inna bajka.

Ja w poprzedniej ciąży smarowałam się tylko oliwką Johnson Baby i rozstępy porobiły mi się tylko na piersiach, czemu się zreszta wcale nie dziwię - z miseczki a na d :szok:

reklama
22:>. Popłakałam się aż przez nią. Co za szkarada. Ale okej, trzeba olać i do nauki. a jak wrócę w przyszłym tyg do domu, to oficjalnie wszystkim powiem.

Do góry