reklama
a ja tak z innej beczki zapytam co sądzicie o imieniu Blanka ?? mi się podoba ale chciałabym poznać waszą opinię czy ogólnie jest fajne czy raczej może być zle odbierane piszcie tylko szczerze :-)
Jak dla dziecka fajne ale jako dorosła kobieta nie chciałabym mieć tak na imie. No i zalezy jakie nazwisko bo chyba nie z kazdym sie ładnie to imie zestawi . Zresztą na mnie nie patrz bo ja taka do bólu tradycyjna jestem i lubie proste Polskie imiona . Dlatego jest Szymuś
Moje typy to Ola jesli dziewczynka - zawsze chciałam mieć Ole i juz wiele lat temu sobie wymysliłam że jak dziewuszka to Ola.
Dla chłopaka może Miłosz ale sama nie wiem . Kolezanka ma Miłosza i bardzo mi się spodobało ostatnio to imie
Ja mam Blankę w rodzinie. Ma 3 lata. Śliczna blondyneczka, ale uparciuch potworny.
Mówimy do Niej Blanuś:-)
Początkowo okropnie mi się to imię nie podobało, kojarzyłam z "Kopciuszkiem" z badziewnego serialu. Była Blanką, koleżanka nazywała ją Blansz..
Później się przyzwyczaiłam i uważam, że nawet ładnie naszej Blaneczce z takim imieniem
Aaaaa.. na drugie ma Antonina, bo miała być Tosią;-)
Blanka Antonina - śliczna dziewczyna
Mówimy do Niej Blanuś:-)
Początkowo okropnie mi się to imię nie podobało, kojarzyłam z "Kopciuszkiem" z badziewnego serialu. Była Blanką, koleżanka nazywała ją Blansz..
Później się przyzwyczaiłam i uważam, że nawet ładnie naszej Blaneczce z takim imieniem
Aaaaa.. na drugie ma Antonina, bo miała być Tosią;-)
Blanka Antonina - śliczna dziewczyna
Blanka -mi się od razu skojarzyło Bianka jakaś zacofana z imionami jestem. Nie jest złe
Ostatnio czytałam artykuł o dziwnych imionach co powiecie na ORALIA -matka bez wyobraźni Powiedziała że dopiero jak dziecię miało 5 lat spostrzegła ze może się "dziwnie kojarzyć" cóż
Ale prawdą jest ze wracają imiona tradycyjne. Ostatnio ponoć modne jest Wojtuś:-)
Hubert -patron myśliwych -ulubione imię mojego taty
Ostatnio czytałam artykuł o dziwnych imionach co powiecie na ORALIA -matka bez wyobraźni Powiedziała że dopiero jak dziecię miało 5 lat spostrzegła ze może się "dziwnie kojarzyć" cóż
Ale prawdą jest ze wracają imiona tradycyjne. Ostatnio ponoć modne jest Wojtuś:-)
Blanka -mi się od razu skojarzyło Bianka jakaś zacofana z imionami jestem. Nie jest złe
U mnie w pracy był Ariel - na chłopaka wołali Persil
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
totalnie z innej beczki-co myslicie na temat zalozenia nowego watku z galeria naszych brzuszkow?? nie chce zasmiecac i sama robic tego watku wiec pytam was najpierw o opinie... jesli sie spodoba to moze niech moderator zalozy ten watek?? ja z mila chcecia moge sie pochwalic sadelkiem :-):-) jesli glupi temat to przepraszam za zawracanie tylka...
ja jestem jak najbardziej zaaa.... będziemy tam wklejać nasze rosnące brzuszkitotalnie z innej beczki-co myslicie na temat zalozenia nowego watku z galeria naszych brzuszkow?? nie chce zasmiecac i sama robic tego watku wiec pytam was najpierw o opinie... jesli sie spodoba to moze niech moderator zalozy ten watek?? ja z mila chcecia moge sie pochwalic sadelkiem :-):-) jesli glupi temat to przepraszam za zawracanie tylka...
a ja tak z innej beczki zapytam co sądzicie o imieniu Blanka ?? mi się podoba ale chciałabym poznać waszą opinię czy ogólnie jest fajne czy raczej może być zle odbierane piszcie tylko szczerze :-)
ladne imie, moja najlepsza przyjaciolka ma na imie podobnie bo Bianka:-)
reklama