reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze kilogramy w ciąży.

chyba nie odważyłabym się męża poprosić o golenie, z resztą sam też by sie bał że mnie zatnie. Zdecydowanie bardziej wolę lusterko, chociaz lekko nie jest. A jak Wy z tym goleniem robicie? Wszystko golicie czy tylko u samej góry do cc i że tak powiem od spodu do sn? bo juz sama nie wiem... do poprzedniego porodu sie nie goliłam i jakoś dało radę, nawet nie wiem czy mnie połozna goliła w trakcie bo zbyt "zajęta: byłam a nic na ten temat nie mówiła.

reklama
łohoho depilator na bikini....noo hardkorowo:-p ja goliłam tylko nogi a i tak zrezygnowałam, bolało jak diabli

Ja golę całość......gdybym miała mieć cesarkę to może bym ogoliła tylko górę, ale sam dół ogolony jakoś chyba głupkowato by wyglądał:-p więc robię wszystko

haha ja też robie wszystko... tak mi sie bynajmniej wydawało ale wczoraj mężuś mi uświadomił pytaniem: a Ty skąd pomysł na takie wzorki przy goleniu? ;-) stwierdziałam że musze sie bardziej postarać ;-) nie potrafie ustawic sobie lusterka żeby dobrze widzieć więc na czucie to robie...:-D

łohoho depilator na bikini....noo hardkorowo:-p ...

Ja tam tez depilatorem jade ;) Co prawda teraz ciezko, bo po pierwsze nic nie widze, a po drugie corcia protestuje jak tylko zblizam depilator do bikini. Nie chce dziecka stresowac wiec odpuszczam... pozostaje maszynka :(

A co do kg w ciazy... Chyba jestem rekordzistka w Lutowkach. Na plusie juz 22 kg! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj sie wazylam i wyszlo prawie 77 kg. Buuuuuu :-(
I znowu puchne. Obrzeki, palce jak serdelki, kostek nie widac, bola mnie rece, nogi... Masakra. Pocieszam sie tylko, ze ta woda szybko schodzi po porodzie. No nic musze wytrzymac.

Aguula jeszcze troszkę i waga zacznie spadać:)
Ja mam niecałe 12 na plusie...miałam nadzieję, że bedzie tak 10kg a tu na końcówce się troszkę rozpędziłam:) pewnie z 1kg jeszcze dojdzie...ale teraz to juz nawet stresować mi się tym nie chce:)

Kochane ja przytyłam jakieś 21-22kg.I ciekawa jestem jak one będą spadać:-D Tzn mam nadzieję że będą hehe.
Po brzuszku już w zasadzie śladu nie mam.Mój m normalnie w szoku jest że tak szybko mi się "wchłonął". No i ja zadowolona oczywiście jestem.Ale na wagę na razie nie wchodzę

Cyśka no to mnie wyprzedziłaś bo właśnie miałam Cię pytać jak figura po porodzie?

U mnie też załamka, na mojej wadze mam 16 na plusie, a we wtorek u gina było 18 - a zawsze pokazywały tak samo i nie bardzo wiem której wierzyć! Do tego wczoraj wyszły mi rozstępy i nie tak jak w pierwszej ciąży na dole brzucha po bokach tylko kurde na wysokości pępka i wyżej! Masakra! Jak tak dalej pójdzie to zdołuję się jeszcze bardziej niż jestem! A i dodam, że smarowałam się codziennie, nawet po kilka razy i nie pomogło!

reklama
Właśnie ja też ciekawa jestem, czy mi szybko zejdzie brzuszek po porodzie... Na kg nie narzekam, ale boję się, że zostanie mi taki fartuch wiszący :-(

Do góry