reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fasolki w kadrze :)

Dzięki :)
Ja te zdjecia wyłuskałam z nagrania na DVD ale też łatwo nie było bo się ruszał. Żałuję, ze nie poprosiłam o takie nagranie przy poprzednim USG w 20tc albo nawet przy 12tc wtedy było go widać w całości... Jak jeszcze kiedys będę w ciązy to musze o tym pamiętac ;).

reklama
wrocilam wlasnie z usg
wg pomiarow wychodzi ze mam 33 tygodni i 3 dni
termin porodu przesunal sie o tydzien, czyli na 14.03
ciekawe jak bedzie naprawde

Julek ma juz prawie dwa kilo:-)

Anija, ja też mam wyliczony termin na 14 marca, z tym, że dziś wypada równo 33 tc. Nie rozumiem? Ja mam wizytę w najbliższy poniedziałek. Też jestem ciekawa wagi itp. 2 kg - to już konkretna waga, gratuluję:))

a my ciągle mamy tydzień opóźnienia
mała wypada na 34 tydzień i ma 2200 i wg pani doktor to za mało :baffled:
mam jeść, jeść, jeść i leżeć...

Kochana, to ja się teraz przeraziłam :szok: A jeśli mój jest też za mały, bo dzidziuś malutki i mało waży?? :szok: Jak ja wytrzymam ten tydzień do wizyty u doktora od cesarki???? :no:

a wiesz co ja wczoraj przeżyłam
no sorry, ale małego brzucha to ja nie mam, a ona stwierdziła, że powinien być dużo większy już...i że mała powinna miec minimum 2500 już, a nie 2200...
rozwaliła mnie wczoraj totalnie i wyszłam skołowana :baffled:

Wiesz, mi się wydaje, że ja też nie mam małego brzucha.. I ginka do tej pory też nic nie komentowała.. :confused:

Musi być dobrze i już!! :tak: :-D

reklama
Z tymi brzuszkami to chyba indywidualna sprawa. Mnie się wydawało, że mam ogromnego MUMINA a niedawno jedna kobieta stwierdziła, że mam mały.... W ogóle to wczoraj zmierzyłam obwód i nadal ma 105cm jak chyba z miesiąc temu a ja mam wrażenie, że się powiększył....
Na żadne USG już się nie wybieram. Pewnie dopiero w szpitalu przed porodem zrobią więc nie mam pojęcia jaki duży jest Młody. W 30tc miał ok. 1,65kg. Po jecho wypychaniu to wydaje mi się, że urósł bo coraz dotkliwsze te wypychania..

Do góry