reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
u nas niby ciepło ale wiatr wieje więc bodziak z długim cienka bluzeczka i na to bluza z cienkiego polaru a na łepek cienka czapeczka (bo my łyse:-D)

Dzięki za podpowiedzi Babeczki,jestem wdzięczna.
Młoda mi się pospała po obiadku,Większa u babci,ślubny wpadł i wypadł,a ja mam luzik jak nigdy.

u nas pogoda tyż pikna (26 stop.) więc my zaszalałyśmy w samym body, cieniutkich spodenkach i chusteczce, która nagminnie była ściągana:-p

Ja mam to samo z czapeczka, mala ciagle ja sciaga:tak:Dzis miala ubrane body z krodkim, cienka bluzeczke, spodenki,rajstopki(to nie ja ubieralam) i opaske na glowie(na uszy bo dzis u nas wieje).

No u nas podobie jak u Surv- mały w samym rampersie (krótki rękaw) i dżokejka na główke, czsami ściaga ale pilnuje żeby miał bo boje sie o jakis udar:sorry:
Ja tez byłam w rybaczkach i bluzce na ramiączkach parwie sie roztopiłam więc małemu na bank tez było gorąco;-)

Dziewczyny które jeszcze nie mają nocników , jeśli planujecie kupić to polecam takie :
Mam_dziecko// Świetny Nocnik 3W1 THE FIRST YEARS (615393240) - Aukcje internetowe Allegro
Nocnik z uchwytem na papier KidsKid sklep Poznan (617825392) - Aukcje internetowe Allegro
BOON NOCNIK TRENINGOWY - ABSOLUTNIE WYJĄTKOWY (619387582) - Aukcje internetowe Allegro
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (617636100) - Aukcje internetowe Allegro

Gdybym teraz kupowala nocnik to bym kupiła ktoryś z tych żeby miał wyjmowane wnętrze :-D a najfajniejsze są takie 3 w 1 ale cena trochę wysoka..

A tak poza tym moje dziecko nauczyło się pić z kubka treningowego :-) coprawda jeszcze momentami jest bunt ale idzie nam calkiem nieźle :happy:

reklama
Do góry