reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
u nas niby ciepło ale wiatr wieje więc bodziak z długim cienka bluzeczka i na to bluza z cienkiego polaru a na łepek cienka czapeczka (bo my łyse:-D)

Dzięki za podpowiedzi Babeczki,jestem wdzięczna.
Młoda mi się pospała po obiadku,Większa u babci,ślubny wpadł i wypadł,a ja mam luzik jak nigdy.

u nas pogoda tyż pikna (26 stop.) więc my zaszalałyśmy w samym body, cieniutkich spodenkach i chusteczce, która nagminnie była ściągana:-p

Ja mam to samo z czapeczka, mala ciagle ja sciaga:tak:Dzis miala ubrane body z krodkim, cienka bluzeczke, spodenki,rajstopki(to nie ja ubieralam) i opaske na glowie(na uszy bo dzis u nas wieje).

No u nas podobie jak u Surv- mały w samym rampersie (krótki rękaw) i dżokejka na główke, czsami ściaga ale pilnuje żeby miał bo boje sie o jakis udar:sorry:
Ja tez byłam w rybaczkach i bluzce na ramiączkach parwie sie roztopiłam więc małemu na bank tez było gorąco;-)

Dziewczyny które jeszcze nie mają nocników , jeśli planujecie kupić to polecam takie :
Mam_dziecko// Świetny Nocnik 3W1 THE FIRST YEARS (615393240) - Aukcje internetowe Allegro
Nocnik z uchwytem na papier KidsKid sklep Poznan (617825392) - Aukcje internetowe Allegro
BOON NOCNIK TRENINGOWY - ABSOLUTNIE WYJĄTKOWY (619387582) - Aukcje internetowe Allegro
NOCNIK SEDESIK TRON NOCNICZEK OD PRODUCENTA SEDES (617636100) - Aukcje internetowe Allegro

Gdybym teraz kupowala nocnik to bym kupiła ktoryś z tych żeby miał wyjmowane wnętrze :-D a najfajniejsze są takie 3 w 1 ale cena trochę wysoka..

A tak poza tym moje dziecko nauczyło się pić z kubka treningowego :-) coprawda jeszcze momentami jest bunt ale idzie nam calkiem nieźle :happy:

reklama
Do góry