liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Surv, a może ten katar u malej jest spowodowany alergią ? Jeśli nie ma gorączki to może to wstrętna alergia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Survivor współczujemy i zdrówka Florce życzymy.
Tosika ja patyczkami czyszczę.Mały grzecznie siedzi i się nie rusza,co mu się w innych sytuacjach nie zdarza.Sama nie wiem o co chodzi z tym ciągnięciem ucha dosyć często mu czyszczę,bo co rusz to mniodzio,a najbardziej w prawym uszku,ale wydaje mi sie ,że to przez to że on przeważnie na prawym boku śpi.
Surv racja Kuba miał tą bakterie, najpierw leczyła nas pediata Zinatem ale to nie pomogło, dostałam skierowanie do nefrologa i ona nam dała furagin plus smarowanie siusioczja maścią (nie pamiętam nazwy). No masz rację mocz to będziecie łapać często, my własnie dzisiaj oddaliśmy kolejny a za 14 dni znowu bo to się takimi fazami odajeKuba się tego pozbył więc i Florcia da radę,mi lekarka powiedziała że dużo dzieci ma tą bakterię a rodzice nawet nie wiedzą.No i, kurna, bakteria coli wyszła w moczu Czyli pewnie co rusz łapanie siuśków do kontroli i antybiotyk:-( Kicrym, Kuba też to chyba miał, prawda? Jak go leczyłaś?.
Surv Kuba miał testy z krwi robionenam wyszła pszenica i orzechy, ale robiliśmy uproszczony testA no i podaje się leki, najpierw Kuba brał ketotifen a teraz zyrtec. Na zmiany skórne protopicLiwus, prawie pewna jestem, że to alergia, ale u takich maluchów ani się tego podobno nie diagnozuje, bo testów nie ma jak zrobić, ani leków nie daje tylko zachowawczo leczy, a mała wyje na widok wszelkich aerozoli i fridy jak obdzierana ze skóry.... no zobaczymy co pani doktor wymyśli, ale pewnie nic mądrego i będzie moje dziecię z gilami do pasa paradować przez całe lato