reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Tymus chyba pojdziesz jako drugi :tak:brawa!
Mis dzis spal dw razy po ponad 2h raz nawet sie z nim polozylam :tak:Dobrze mi zrobil ten sen w dzien.Mis dzis grzeczniutki na spacerku pozniej na ogrodku probowal wszelkiego rodzaju robactwa typu mrowka :sorry: :-D

Misiek zaczal zachowywac sie jak maly piesek jak jemy obiad staje kolo nas i jeczy,jeczy :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Blu,Tymuś brawo!

u nas z tym jedzeniem tak samo ,a najlepsze jest to,że zupki swojej nie chce,ale to co my jemy i mu po kawałeczku do buzi daje to je:-p

dziewczyny nie wiem co robić??? Mała z reguły po 2h buszowania jest już ledwo ciepła, a wieczorem po kąpieli i kaszce pada jak kafka:tak: a dzisiaj mija już 5h a ona ddalej nie chce spać, mało tego nie chce w ogóle cyca:-( a zawsze musi sobie na dobranoc pomlaskać do snu:tak: i nieiwem czy to nie przez Aftin który jej zaserwowalam po kąpieli, bo mnie się wydaje, że ta kropka to pleśniawka, szczególnie, że widać przebijaący się przez skórkę ząbek ale nie w tym miejscu, co plamka:-(

Tosika mi sie wydaje ze Aphtin nie ma nic w skladzie takie co mogloby dzidzie pobudzic:tak:Sama nie wiem czemu spac nie chce moze w dzien za dlugo pospala lub miala za duzo wrazen nie wiem..Moze zrob malej meliske to ja wyciszy nie boj sie dac napewno mozna mi moja pediatra polecala i to taka dla doroslych

Ostatnia edycja:
ogólnie Andula to ona ma dwie drzemki w dzień ale dzisiaj z tej racji, ze wstała 0 6tej to miala trzy:tak: może masz racje, za dużo dziewczyna w dzień pospala:tak: boję się tylko czy nie podziębi się ode mnie:-( bo mnie juz gardlo zaczyna wysiadać:-( a myslisz, że to Ahtimie może mieć niesmak i nie chce cyca??

Tosika ja to nie wiem czy to pleśniawki mogłoby tak zadziałać:sorry:,ale mnie się wydaje,że się dziecko wyspało w dzień to teraz poszaleć chce.U nas też tak czasem jest,że od 14 mały już do wieczora nie śpi,chociaż zwykle pada po 2-3 godz.A może to rzeczywiście ząbek skoro nawet cyca nie chce.Ja u Maćka też zauważyłam "dziwne" zachowania przy ząbkach jak mu szły.

Tosika mi sie wydaje ze nie, najlepiej sprobuj i zobacz czy dlugo sie niesmak czuje.Szczerze mowiac wtapie ze przez Aphtin nie chce jesc ale kto wie

reklama
dzięki dziewczyny:tak:
własnie nasza bździągwa padla;-) i naa śpiocha nawet cyca sobie chlapnęła:-p może to rzeczywiście ząbek:baffled: nie próbowałam tego ustrojstwa, bo teraz mam tak zawalone gardło, że nic mi nie smakuje:eek: nawet moje ukochane batoniki:-p-może schudnę:rofl2:

Do góry