reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Wlasnie bylam sprawdzic czy Fisiek spi i wiecie co?Spi na siedzaco trzmajac sie jedna raczka szczebelka:tak::-D:-DNiezly gigant:tak::-)

Misiu, niezły jesteś! Prawdziwy facet z Ciebie rośnie - oni mogą zasypiać zawsze i wszędzie:-)
Tymek, gratulacje! pewnie za parę dni pójdziesz w ślady Blanki:tak:
Post, a u Was jak? - uwzględniać Was w kocyku dla leniuchów czy Ika zdecydowała tak jak Florka, że życie jest zbyt krótkie by marnować je na naukę chodzenia?:-)

Misiek, dajesz czadu:-D
Olga od dwóch dni ma niezłą manierę. Jak sobie upatrzy jakąś zabawkę, dobrze leżącą w dłoni, to przez długi czas wszędzie z nią "łazi" (np. wąż sikawka z wozu strażackiego lego:-)). Wczoraj zabrała sikawkę na wycieczkę i przywiozła spowrotem:tak::-)

Za cholere nie moge polozyc Fiska spac co go poloze wstaje z dzika satysfakcja i sie ze mnie smieje ,tancuje ,krzyczy robi wszytko aby nie usnac.Najgorsze to wstawanie nawet minuty nie ulezy:baffled:

Andula..cię proszę ładnie zdjęcie mu zrób i nam wklej bo to musiał być niezły widok

Surv....oszywiście kocyk nadal zarezerwowany. A ty kochana to nie wiem pinezkami bedziesz ja przypinać do kocyka bo jak czytam że ona siadanie ćwiczy tak namiętnie to nie jest taka nieruchawa..
Moją jak posadzić to się tak potrafi i ze dwie godziny bawić:szok::szok::szok:. wogóle jej nie w głowie jakiekolwiek ćwiczenia a jak pokazuję co i jak to patrzy na mnie jak na świra:-D:-D:-D

reklama
Brawo Tymi:tak:
Misiu ale agent jestes, fajna pozycja do spania:-DMisia na siedzaco spi w wozku, a w lozeczku lapie sie za szczebelki i gniecie kupe:laugh2:
Olga jak fajna zabawka to po co sie z nia roztawac no nie:-)
Post Ika dwie godziny siedzi i sie bawi:szok:Misia ostatnio chwile posiedzi i juz ucieka to do szuflad, to do doniczek, jeszcze mamy kolumny na podlodze i tez sie do nich dobiera:tak:Ostatnio zrobila sie bardzo ruchliwa(pelza) i zwiedza cale mieszkanie.
Survi piszesz ze Florka cwiczy siadanie to niedlugo bedzie namietnie cwiczyc raczkowanie:tak:

Do góry