reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Andula no nieźle:-D
mi mały normalnie ucieka,z nocnika też jak nie ma ciekawego zajęcia i wiecie co? ostatnio już nie chciał siedzieć na nocniku,zostawiłam z gołym dupskiem i poszłam po pieluchę,przychodzę,patrzę a on zrobił kupę na dywan:szok::oo:

reklama
U nas przebieranie tylko na stojąco. Na leżąco nie ma szans a na stojąco jak zauważy że pielucha zdjęta i nowa idzie to też jest cięęężko.
Madzia, Andula piękne przeboje:-D

Andula no nieźle:-DKuba mnie też obsikał ale nie tak na zawołanie:-D
Madzia :-D:-D:-D:-Ddobrze że nie mamy dywanów:-Dale siku kilka razy na panelach było:-D

Hehehe, widzę, że posiadanie nieruchawego dziecka ma swoje zalety:-) Aczkolwiek Florze ostatnio przed kąpielą też udało się obsikać mi bluzkę mimo, że leżała na przewijaku.....jak chłopak zupełnie:-p
Teraz Młoda leży z butlą i workiem do tyłka przyklejonym no i znowu zagadka, uda nam się próbkę zebrać, czy kolejna pościel do prania?:-p

Blance juz minelo wierzganie sie ciagle
a z ciekawostek to Jasiek kiedys nasikal mi do buzi jak byl malutek
rozebralam go i robilam nieboraka, on zaczal sie smiac to ja tez i efektem mialam nasikane w buzi ;-)

mogem sie pochwalic troszke?

Roni chwal się chwal...

No Adaś też obsikał parę rezy mnie i panele ( ostatnio wczoraj ) :happy: a z nocnika sam se złazi jak mu się już znudzi siedzenie a schodzenie wygląda tak że przegina się do przodu i ryje głową w podłogę..:happy:

Roni -chwal się,chwal!!!
Surv - ja właśnie pisałam na głównym o naszej nieudanej próbie zbierania siku:baffled::-(
jutro próbujemy znowu......
dlaczego ta moja dziewucha nawet 5 min nie poleży czy nie posiedzi??? normalnie muszę ją chyba przywiązać na czas zbierania tego siku....

Pabla, pisałam na głównym, ale jeszcze przyszło mi do głowy, że może na ten czas zbierania moczu, weź Lenkę na ręce z woreczkiem do pupy przyklejonym i trochę pochodźcie?
Roni, no pisz, pisz, bo resztki paznokci z nerwów objemy? Jasiek wygłosił referat filozoficzny bez zająknięcia, czy Blanka zeszła na dół po mleko i bułki?:-)

reklama
Roni dajesz czadu;-):-D
Ale macie przeboje z tym sikaniem. A Jasiek, to już przebił wszystkie dzieciaki:-D:-D:-D
Miki był taki przy przebieraniu, zasuwał z obsr...m tyłkiem, Olga luzaczek leży i czeka aż będzie czysta:tak:
Olga chłopaków podrywa!:szok:Wczoraj tak się wgapiała w windzie w dwóch gimnazjalistów, że aż się speszyli:-D

Do góry