reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

reklama
Blu wielkie gratki:tak:
Ale macie dziewczyny problemy z pobieraniem moczu wspolczuje. Na razie nie musze malej robic badan moczy ale juz sie boje jek bede musiala:eek: Na razie mamy zrobic druga morfologie do kontroli.
Przy przebieraniu Misia tez sie wierci i odrazu na brzuch chce sie przekrecac:tak:

Oldze, to mama musi wytłumaczyc, że taka śliczna dziewczyna wcale nie musi nikogo podrywać, bo sami będą za nią ganiać:-D Aczkolwiek małe dziewczynki chyba tak mają, bo Florka też z upodobaniem hipnotyzuje wzrokiem facetów w wieku każdym, jak obiekt w końcu zareaguje to kuli się z nieśmiałym uśmieszkiem....normalnie stare baby by się od niej uczyć mogły:-)

Blu, no to jesteś już homo erectus na całego! Gratulacje! Mamie mocnych nóg życzymy do biegania za dwójeczką:tak:

Roni napewno duma Cie rozpiera:tak:Blancia brawo!

U nas noc do dupy . Mis obudzil sie po 12 i wyl jak opetany nie wiem co mu bylo:baffled:Usnal po okolo 15 min i o 4 kolejan pobudka M wzial go do nas i udalo sie go przetrzymac do 6:30.W sobote zmienilismy mleko,moze brzuszek go bolal a dzis mi strasznie po tym mleku ulewa:hmm::hmm:

Michal przy osiagnieciach Blu to leszcz;-) ale nauczyl sie jak mowimy nie krecic glowa i ubaw ma przy tym po pachy,juz wtaje normalnie wszedzie przy lodowce ,scianach itd nauczyl sie upadac tak aby glowke chronic nie zawsze ma odpowiedni refleks ale idzie mu coraz lepiej:tak:

dziekuje bardzo w imieniu Blu
rownowaga musi byc jedno mam do tylu to drugie do przodu ;-)

Gratki dla Misia!
a z tymi pobodkami to mam tak samo z Jaskiem
dzien w dzien o 1 ryk, a potem kolo 3-4 powtorka
ostatnio troche jest lepiej ale dalej masakra
a zaczelo sie od zebow

Roni nooo i ciekawość zaspokojona :) Extra. Blu pierwszy lipcowy tuptuś. To było do przewidzenia.
Kasia Tymi też podrywacz. Wszystkie dzieczyny starsze i młodsze są jego. jak nie zwracają uwagi to na nie okrzykuje wręcz i śmieje sie ppełną gębą.

Olga chłopaków podrywa!:szok:Wczoraj tak się wgapiała w windzie w dwóch gimnazjalistów, że aż się speszyli:-D
Kasia nieźle:-) Już chyba czas na poważną rozmowę z Olgą:-D
Roni -gratulacje, Blanka jest niesamowita!
Mam pytanko - czy jak Wasze dzieci stają teżczasem wykręcają stópki? Zosia staje, ale stópki jej uciekają do wewnątrz/zewnątrz. To chyba normalne?

reklama
Blu - gratulacje!!!! :-)
Olgunia już ćwiczy sztukę uwodzenia;-) a niech padają do jej stóp
Miś grunt to upadki kontrolowane:tak:
a dziś Tymi się zapomniał i stał sam bez trzymanki jakies 5 sekund:szok:

Do góry