reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Blanka staje sama bez podparcia i zrobila wczoraj pierwsze samodzielne kroczki

Jaskowi nadal dalekoooooooooo do referatow w jezyku ludzkim:rofl2:

GRATULACJE DLA BLU!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

a dziś Tymi się zapomniał i stał sam bez trzymanki jakies 5 sekund:szok:

Tymi szalejesz:tak::-D
, Kuba też tak ze dwa razy zrobił, ale ja prawie dostałam zawału:-p:-D:-D

Wlasnie bylam sprawdzic czy Fisiek spi i wiecie co?Spi na siedzaco trzmajac sie jedna raczka szczebelka:tak::-D:-DNiezly gigant:tak::-)
:-D:-D:-D:-Ddobre, tak chyba jeszcze żaden lipcowy bąbel nie spał:-D

Kuba wczoraj tak wyrżnął że mu krew z nosa leciała:szok::baffled:

reklama
jejku gratulacje wszystkich postepow :tak::tak: az milo czytac
Wera dalej nie raczkuje, chyba jest ostatnim-jednym z pierwszourodzonych bąbli,kore nie raczkuje,cio? :baffled:

Iza, witaj w klubie: Florka co prawda 3 tygodnie młodsza, ale nie sądzę, zeby za 3 tygodnie była bardziej chętna niż teraz:-p Od dwóch dni robimy ćwiczenia na wzmocnienie rączek i jak jej pupę unoszę, to na rączkach umie się oprzeć, ale sama nie i nawet nei zamierza próbować. Dopracowała do perfekcji przemieszczanie się fikołkami i turlaniem to po co jej się wysilać z raczkami?:tak:

oj u nas to samo, Szymon niedlugo skonczy 10 miesiecy i jakos sie nie pali do raczkowania. umie sie poruszac na pupie i chyba mu to wystarszy. teraz zaczal sie opierac na raczkach i pupe podnosic wiec mam nadzije ze to zmierza w kierunku raczkowania, a jak nie to trudno. takie ma tempo ten moj Wolniacha;-)
najgorszy w tym wszytskim jest tesc co caly czas sie Malego pyta kiedy bedzie chodzil i wogole jakies uwagi na ten temat robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze ze juz jutro go nie bedzie:tak:

Dziewczyny każde dziecko idzie swoim tempem ja mam "przegląd" dzieci u mojej mamy w żłobku, jak pamiętam raz miała dziecko które chodziło w 9 miesiącu:tak:obecnie ma Olę która jest o miesiąc starsza od Kuby a jest mniej ruchliwa i Wikusię która ma 11 miesięcy i powoli raczuje,ale nie wstaje, jak posadziłam Kubę między nimi to mieli fajną zabawę:-D
U nas nocka znowu do d****:crazy:budzenie się co 2 godziny i pobudka o 5.45:angry:ja nie wiem czy mu zaś zęby idą, tydzień był spokój i na tym koniec:confused2::baffled:

u nas też zęby chyba atakują juniora bo zasypianie wczorajsze było koszmarem (dla mnie) zostałam podczas karmienia podrapana po szyi, po nosie, po cycusiu i ręce
Tymi miał ubaw, ja wręcz przeciwnie
no i zasypianie trwało 1h:szok:
no ale pochwalić muszę mojego facecika bo wczoraj na pobieraniu krwi z żyłki nawet nie zajęknął:-D
Misiek mama musi uwiecznić śpiego na siedząco i na zamknięty wrzucić
Olgunia grunt, że zabawki wracają ze spacerku razem z tobą:-)
Kicrym współczuje nocki - ale te zęby to ich i nas wykończą

Misiek doprowadza mnie do bialej goraczki:wściekła/y:Wczoraj usypianie trwalo ponad 1.5 godziny co go polozylam on stawal i tak w kolko myslalam ze mnie szlag trafi:wściekła/y::wściekła/y:
Dzis pobudka o 5:40 i krzykiem prekonywal nas ze pora wstac:tak:

Ja nie wiem jak bedzie z tym usypianiem jak on za kazym razem wstaje moze mu sie znudzi:confused:Jak tak mam byc codziennie to ja dziekuje:baffled::baffled:
Tymus jestes prawdziwy zych.

Wlasnie zasypia na siedzaco ,buja sie ,jak sie nie przewroci zrobie fotke ;-)Niedlugo na stojaco bedzie spal .Smiesznie to wyglada jak walczy ze snem :-D:-D

Zaczal wstawac choc sil nie ma........... co za dzieciorek.
Przewrocil sie w loczeku i spi ufff

Załączniki

• IMG_6475.jpg
    IMG_6475.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Gratulujemy nowych umiejętności, Blu wymiatasz:tak:My już wstajemy w trybie przyspieszonym, chodzimy przy meblach i raczkujemy z prędkością światła;-)ale jeszcze same nie stoimy:happy:

Do góry