reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

Dziękuję dziewczyny! :* Mam nadzieję, że szybko małej przejdzie. Przynajmniej odkryłam o co jej chodziło z tym płakaniem przy jedzeniu i teraz ściskam &&& żeby po wyleczeniu uszka już nie płakała. Bo inaczej to będe musiała chyba wykupić wszystkie dostępne na rynku butelki i szukać takiej która jej spasuje.

TYGRYSKU jak czuje się Twój Jasinek?

reklama
Mój Filipek całą noc miał temp. 37,5 od około 9 rano zaczęła mu rosnąć i o 11 biedaczek miał temp. 39, biedaczek strasznie się męczł i stękał :no: ale dałam mu czopek i teraz śpi zobaczymy czy mu spadła jak się obudzi, na dotyk jest dużo chłodniejszy już... mam nadzieję że nic go nie łapie :no: ale nie ma ani katarku ani kaszelku, więc od czego może być ta temp.??

Ostatnia edycja:
Zaanetkaaa- może 3-dniówka?
Dziewczyny wczoraj w aptece pani dała mi na katar małemu maść Majerankową - można ją stosować u maluchów. Smaruje się pod noskiem i ułatwia oddychanie. Posmarowałam małemu i faktycznie obudził się rano bez katarku, a do tej pory przez to że grzanie zawsze miał zatkany rano nosek. A co do samego katarku to już praktycznie się go pozbylismy czasem jeszcze psiknę do noska Marimer i nic odciągać juz nie trzeba na szczęscie:tak:

CLOUDYNKA oby malutkiej szybko przeszło:tak:
Tygrysku mam nadzieje ze Jasiowi będzie juz tylko lepiej:tak:
Mafy fajnie ze masc majerankowa pomaga synciowi:tak:
Żanetka obserwuj ,mierz gorączkę bo jak nie ma innych objawów to może byc zapalenie dróg moczowych niestety.Przechodziłam to ze starszakiem jak miał 3 tygodnie musielismy się az 10dni kisic w szpitalu bo jeszcze jakas anemia wyszła.Mam nadzieje ze u Was bedzie wszystko dobrze:tak:zdrówka dla małego.

A my jutro na usg główki,brzuszka i kontrola w poradni przy szpitalnej z wynikami usg.Mam nadzieje ze wszystko nam ładnie powychodzi.Musze podpytac tez o oczko bo ropieje troche i łzawi.I o nawracająca ciemieniuche,to raczej mamy przez alergie,ale trza o wszystko podpytac

reklama
Do góry