K
Kasieq
Gość
My tez po wizycie. Wczoraj byliśmy na kontroli po 6 tyg. Mała waży teraz 5100 i ma 60cm,od wyjścia ze szpitala przybrała 1550 i urosła całe 5cm Pani dr przebadała małej wszytki odruchy (jak u Pauline) oczywiście wszystko super. Powiedziała że mała jest bardzo rozwinięta jakieś 2 tyg do przodu To ja jej przypomniałam że przecież mała 2 tyg po terminie to już w brzuszku się rozwijała a teraz pokazuje czego się nauczyła.
Do dziewczyn, które rodziły w IRL. Czy wy macie dodatkową (tzn 3) wizytę w szpitalu w którym rodziłyście, ze swoimi maluszkami?? 3 tyg. temu dostałam list ze szpitala z terminem wizyty na 7 grudnia w Baby Clinic. Zastanawiam się czy to bioderka czy neurolog bo mała z pomocą próżno-ciągu i kleszczy się urodziła.
Do dziewczyn, które rodziły w IRL. Czy wy macie dodatkową (tzn 3) wizytę w szpitalu w którym rodziłyście, ze swoimi maluszkami?? 3 tyg. temu dostałam list ze szpitala z terminem wizyty na 7 grudnia w Baby Clinic. Zastanawiam się czy to bioderka czy neurolog bo mała z pomocą próżno-ciągu i kleszczy się urodziła.