reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieci- kiedyś i dziś

reklama
;-)Miju jakich najstarszych??? co?? :-D:-p:-)

No ale co racja to racja mnie tutaj nie ma, a ja aktualnie mieszkam w Warszawie :tak: można by mnie może tam gdzies domalowac :sorry2:

To parę słów o mnie:
Mam synka Michasia i od ponad dwóch lat udzielam się na BB (taka BB-choroba), jak zaczniesz to bardzo cięzko skończyć :-). Od ponad 4 lat jestem żoną no i co tu dużo mówić mam o kilka wiosen więcej od Ciebie Lusesita na koncie :-(
Poniewaz pracuje to nie zawsze mam czas na nasze forum, ale staram się jak mogę:tak:i prawie codziennie jakies tam swoje trzy grosze tutaj zostawię:-)

Co tu dużo pisać w miarę normalna:sorry2: ze mnie babka :-D

Jak przyjdzie pora to zobaczysz nasze oblicza, bo mamy tez wątek ze zdjęciami :tak:

Na wiosnę chyba zaczniemy staranka o drugą dzidzię więc będzie mnie tutaj nieco więcej :tak:

Opowieść o moim porodzie tutaj:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-we-wrzesniu-2006-f91/ahhh-te-porody-6226/index16.html

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry