reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
No to mnie tez nowa dolegliwosc doszla:rofl2::rofl2:Jak troche dluzej siedze strasznie bola mnie plecy moge byc oparta niewazne bola jak diabli i musze sie klasc:eek::eek:Mam nadzieje ze mi szybko minie bo czuje sie jak babcia emerytka:crazy::crazy:

mnie plechy to tak troszeńke jak dłużej siedze;-)ale wstac czy przekręcic się w nocy to trudno jak cholera - gdzie sie ten mój power podział:-(

ale pobolewaja mnie co troche pachwiny - jak dłuzej pochodze

albo np. stoje gotuje obiadek - zrobie krok i jakos tak mnie zakuje jakbym szpagat robiła:shocked2:

ale chyba nic złego się nie dzieje tylko miednica sie rozchodzi itd.

no to ja z nowa dolegliwoscia sie dolacze: jak myje zeby wogole to mi leci krew z dziasel,
a jak rano myje to mi sie na dodatek ma odruch wymiotny bo mdlosci poranne mi wrocily:crazy:
na szczescie ani spuchnietych kostek nie mam, ani bolow plecow, no moze oddechu mi zaczyna brakowac..no ale to dopiero 32 tydzien

o rany kobitki, my to jak stare babki : po tysiac dolegliwosci;-)

mi też się pojawia krew przy myciu zębów, ale już mniej niż np. 2-3 m-ce temu; z nosa nie leci;

za to okazało się, że moja - jak dotąd myślałam - opryszczka, to żadna opryszczka, tylko reakcja uczuleniowa na COŚ z czym mam codziennie styczność; ponoć przez zmiany hormonalne zaczęło mnie uczulać coś, co dotąd było jak najbardziej tolerowane - nie mam pojęcia zielonego co to; i musiałam wymienić podstawowe środki pielęgnacyjne, dostałam jakąś maść do miejscowego stosowania, do tego muszę używać pasty do zębów dla dzieci, żeby było mało fluoru i sody! oby pomogło tylko;

Oj to wspolczuje.....
Mi ostatnio tez krew sie pojawia jak myje zeby.....a z Gosia tak nie mialam.....
Dodam ze zgage mam tez niezla,no i o bolu plecow juz nie wspomne....a tak wogole to nic mi sie nie chce i ciezko za wszystko sie zabrac...hi,hi.....

reklama
oj to i mi krew przy myciu zębów leci
plecy też ostatnio zaczęły naparzać strasznie
ale najgorzej chyba to jak w nocy na siku chcę wstać albo już rano to nie mogę się poruszyć normalnie, chrupie mi w miednicy jakby, powolutku spokojnie się rozbujam z boczku na boczek potem siadam i jakos wstaje powoli

Do góry