reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

To wiele wyjasnia oni tam kurcze dziwne podejscie maja do ciazy. Ale te bole powinnas skonsultowac, tzn. brzuch moze pobolewac jak na @ ale jesli masz wiecej niz 10 skurczy na dobie i do tego sa bolesne powinni cie przebadac. Bo to nie jest normalne:no:

reklama
no a jeszcze przy mojej ostatniej wizycie pani doktor powiedziala, ze brzuszek jest troche napiety-kiedy mi sie wydawalo ze normaly miekki.a teraz to nawet maz jest zdziwiony bo brzuszek wiekszosc czesc dnia jest jak kamyczek-taki spiety a jeszcze jak do tego dzidzia sie napnie to juz e ogole masakra jakas.nawet skarpet nie moge zalozyc sama :-(

mi nawet tego nikt nie powiedzial a lekarz nadal mowi ze pomimo iz mam prace stojaca to zaden problem jest:wściekła/y: wyzebralam zwolnienie od lekarki ale musialam wine zrzucic na syndrom ciesni nadgarstka i ze nic nie moge w rece chwycic i takie tam. nazmyslalam troche bo az tak to zle nie jest jak jej nagadalam ale dzieki temu spokojnie w domku siedze:confused2:

Dziewczyny chodzi mi o bole kregoslupa...bola was cale plecy tzn w kazdym miejscu czy tylko odcinek kregoslupa?bo praktycznie juz od samego poczatku ciazy borykam sie z bolami plecow i chcialabym sie dowiedziec jak jest w waszym przypadku...

Ja skurczy nie czuje, ale czasami mi sie brzuszek napina... moze to to :eek:
a co do bóli kregoslupa to tez mam szczegolnie jak za dlugo postoje :baffled: ale wtedy ide troche polezec albo posiedziec i przechodzi :tak:

reklama
heh no mnie wlasnie to pobolewanie martwi:-( i czasem skurcze jak siusiu robie...a malenstwo jeszcze bardziej mi sie wcisnelo pomiedzy nogi bo dzisiaj jej czkawke to juz w bardzo intymnym miejscu czuje...mam wrazenie ze jej na glowie siedze;-) i do tego brzuszek ciagnie w dol....heh co ma byc to bedzie ja ze szkocka slozba zdrowia walczyc nie mam sily

Do góry