reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Nie podam dokładnie nazwy soli, najtaniej i najlepiej kupić sól morską, a jak nie ma, to przynajmniej grubą z mikroelementami-naturalną, można dodać do tego ulubiony żel do mycia.

reklama
Mnie męczą bóle stóp. Codziennie od ponad 2 tygodni mam bóle nóg, puchną strasznie, buty robią się ciasne, często mam skurcze w łydkach. Przecież nie przytyłam tak dużo. Skąd te problemy?

muszynianka łykaj może MagneB6, ja biorę od samego początku po 2 tabletki 2 razy dziennie i nie wiem co to skurcz; zapytaj swojego lekarza prowadzącego;

mi za to dokucza coraz usilniej ból krzyża - zwłaszcza z jednej strony, coś jak rwa kulszowa; jak się zapomnę i zerwę gwałtownie np. z pozycji siedzącej, to jak stanę na nogi aż mnie zgina do tyłu z bólu; liczyłam się z tym, bo zawsze miałam wypięty kuper i przy dłuższym staniu czy powolnym spacerze zaczynało boleć, ale myślałam, że dolegliwość przyjdzie nieco później, jak już brzuch będzie naprawdę duży;

ja jak znowu dłużej posiedzę, a potem wstaję, to czuję ból kości ogonowej na wysokości pośladków
no i już niewygodnie się siedzi bo brzusio przeszkadza, a plecki też czasami bolą........

Niestety beda plecy bolały bo min.miednica sie poszeza a to wszystko razem jest połaczoe.Jak ktos jeszcze ma tak jak ja problemy z plecami to boli jak diabli:wściekła/y:,i czytałam w jednej madrej ksiazce ze bedziemy chodzic jak kaczki:-D.To dopiero numer.

Muszynianka,na te skurcze to tez polecam Magnez B6,tez biore i narazie ok,a bole plecow tez mam,pocieszam sie ze po ciazy mina....ale to jeszcze kupa czasu....:szok:

reklama
Dziewczyny czy Wy też czujecie się często spocone i mokre?
Szczególnie w nocy budzę się spocona,niedawno tak mi się zaczeło dziać:no:

Do góry