reklama
no właśnie nie wiem - bo tu przy niektórych z nich - przy końcu pisze....
SÓL DO KĄPIELI 600g w 8 zapachach do wyboru (565453238) - Aukcje internetowe Allegro
no ale to moze ze względu na dodatki a taka czysta sól morka jest ok
wiem ze jest podobno specjalna dl acięzarnych
SÓL DO KĄPIELI 600g w 8 zapachach do wyboru (565453238) - Aukcje internetowe Allegro
no ale to moze ze względu na dodatki a taka czysta sól morka jest ok
wiem ze jest podobno specjalna dl acięzarnych
muszynianka21
Zaciekawiona BB
Mnie męczą bóle stóp. Codziennie od ponad 2 tygodni mam bóle nóg, puchną strasznie, buty robią się ciasne, często mam skurcze w łydkach. Przecież nie przytyłam tak dużo. Skąd te problemy?
a wyniki wszystkie dobre są??Mnie męczą bóle stóp. Codziennie od ponad 2 tygodni mam bóle nóg, puchną strasznie, buty robią się ciasne, często mam skurcze w łydkach. Przecież nie przytyłam tak dużo. Skąd te problemy?
moze woda sie zatrzymuje i dlatego puchną nogi
andariel
mama super dwójki :]
muszynianka łykaj może MagneB6, ja biorę od samego początku po 2 tabletki 2 razy dziennie i nie wiem co to skurcz; zapytaj swojego lekarza prowadzącego;
mi za to dokucza coraz usilniej ból krzyża - zwłaszcza z jednej strony, coś jak rwa kulszowa; jak się zapomnę i zerwę gwałtownie np. z pozycji siedzącej, to jak stanę na nogi aż mnie zgina do tyłu z bólu; liczyłam się z tym, bo zawsze miałam wypięty kuper i przy dłuższym staniu czy powolnym spacerze zaczynało boleć, ale myślałam, że dolegliwość przyjdzie nieco później, jak już brzuch będzie naprawdę duży;
mi za to dokucza coraz usilniej ból krzyża - zwłaszcza z jednej strony, coś jak rwa kulszowa; jak się zapomnę i zerwę gwałtownie np. z pozycji siedzącej, to jak stanę na nogi aż mnie zgina do tyłu z bólu; liczyłam się z tym, bo zawsze miałam wypięty kuper i przy dłuższym staniu czy powolnym spacerze zaczynało boleć, ale myślałam, że dolegliwość przyjdzie nieco później, jak już brzuch będzie naprawdę duży;
izabela...
Fanka BB :)
ja jak znowu dłużej posiedzę, a potem wstaję, to czuję ból kości ogonowej na wysokości pośladków
no i już niewygodnie się siedzi bo brzusio przeszkadza, a plecki też czasami bolą........
no i już niewygodnie się siedzi bo brzusio przeszkadza, a plecki też czasami bolą........
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Niestety beda plecy bolały bo min.miednica sie poszeza a to wszystko razem jest połaczoe.Jak ktos jeszcze ma tak jak ja problemy z plecami to boli jak diabli,i czytałam w jednej madrej ksiazce ze bedziemy chodzic jak kaczki.To dopiero numer.
_karincia_
Fanka BB :)
Ja mam skoliozę i tez mnie zaczynają plecy boleć
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Muszynianka,na te skurcze to tez polecam Magnez B6,tez biore i narazie ok,a bole plecow tez mam,pocieszam sie ze po ciazy mina....ale to jeszcze kupa czasu....
reklama
Nutela
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy Wy też czujecie się często spocone i mokre?
Szczególnie w nocy budzę się spocona,niedawno tak mi się zaczeło dziać
Szczególnie w nocy budzę się spocona,niedawno tak mi się zaczeło dziać