reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Piwonia co masz na myśli??:tak:
na głowie na głowie,czym wieksza zgaga tym wiecej włosków dziecko ma
ja w pierwzej miałam lekka tylko miesiac i starsza z meszkiem sie urodziła,przy młodszej wyam taką miałam zgage,a włosiska miala dosłownie wszedzie sie śmialiśmy,była cała w takim meszku na pleckach i do tej pory go nawet ma,a włoski miała takie,że od razu można byo malusie kucyki robić

no to postrzeliłaś mnie tą informacją jak na poligonie:-D
nigdy o tym nie słyszałam, same prawie łysolki rodziłam, 5 włosów na krzyż:-)

Koleżanka urodziła po mnie córkę i jak zobaczyłam jej włosy to aż oniemiałam, ponad 30cm długosci miały i gęste jak u dorosłej kobiety:szok::szok: muszę ja zagadać czy miała zgage hihih

no to postrzeliłaś mnie tą informacją jak na poligonie:-D
nigdy o tym nie słyszałam, same prawie łysolki rodziłam, 5 włosów na krzyż:-)

Koleżanka urodziła po mnie córkę i jak zobaczyłam jej włosy to aż oniemiałam, ponad 30cm długosci miały i gęste jak u dorosłej kobiety:szok::szok: muszę ja zagadać czy miała zgage hihih
sprawdx,bo u nas sie to sprawdza
nawet kolezanki miały podobnie

Piwonia nie kracz!;-) ale na serio - masz rację, ja tak odsapnęłam, że to już połowa i że teraz tylko do porodu się trzeba szykować:-D a jeszcze troszkę przed nami przecież...

reklama
Piwonia nie kracz!;-) ale na serio - masz rację, ja tak odsapnęłam, że to już połowa i że teraz tylko do porodu się trzeba szykować:-D a jeszcze troszkę przed nami przecież...
dokładnie i nie kracze,bo znając zycie i nas zgaga dopadnie,mnie dopadala póxniej tak dobrze po 20 tygodniu dopiero

Do góry