reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

mnie tez łydnki bolą, zwłaszcza po tej jelitówce,pije sok pomidorowy ale to chyba troche za mało, jutro spytam gina co on na to..a z tym bólem to niestety rwe obstawiam - miałam w pierwsej ciąży - koszmar, miałam mieć rehabilitację ale trzea było na nia za długo czekać i jeszcze fachowcy tacy u mnie że bali się za mnie brać bo byłam w 8ym miesiącu ciązy...najlepiej chyba spytac swojego gina co można, co poleca

reklama
I mnie też łapią skurcze nóg i to nie tylko rano!!Jak chodzę po schodach to często mnie w lewą noge łapie wtedy siadam i masaż kilka minut bo jak źle rozmasuje to zaraz znowu to samo:baffled:

Dziewczyny jak byłam ostatnio u gina to też skarżyłam się na skurcze. Powiedział, że mam sobie kupić w aptece Aspargin. To jest magnez + potas. Koszt nieduży bo ok. 6 zł chyba płaciłam. Bierze się koniecznie po jedzieniu 1 tabletkę 2 razy dziennie. Z tego co wiem jest tańszy od innych preparatów z magnezem a tak samo skuteczny. Jeżeli Wam też dokuczają skurcze to spokojnie możecie kupić :tak:

Jak widać wiele z nas ma podobne dolegliwości,ja również miałam mocne skurcze łydek,zaczełam brać magnez i narazie przeszło.
Ucisk na nerw w prawym biodrze dokucza ,różnie jest raz lepiej raz gorzej.Staram się ćwiczyć i masować lekko obolałe miajsce.Jeszcze troszkę trzeba wytrzymać...:-)

O!!!właśnie Aspargin!! kiedyś go brałam....Dzięki Joan!! jak to dobrze,że nas tu tyle jest, bo co "x"-głów to nie jedna:)

hej!

ja tez mam rwe kulszowa ale lekarz powiedzial ze masaze, naswietlania, pola magnetyczne itp. odpadaja w ciazy - zostaje tylko przeczekanie do konca ciazy...

zgage mam potezna - czasem dostaje jej na sama mysl o jakims jedzeniu - juz wiem ze gdybym to zjadla to mialabym zgage - wtedy mam 3 sposoby - mleko, herbata mietowa (albo cukierek) ewentualnie migdaly... pomaga choc na chwilke ;-)

reklama
kurcze, tak czytam o tych Waszych dolegliwosciach i się nadziwić nie mogę jaka ze mnie szczęściara. Mi nie jest dosłownie nic!!! Energia mnie rozpiera i dużo jem. I nie tyję! Żyć nie umierać:)))

Do góry