mnie tez łydnki bolą, zwłaszcza po tej jelitówce,pije sok pomidorowy ale to chyba troche za mało, jutro spytam gina co on na to..a z tym bólem to niestety rwe obstawiam - miałam w pierwsej ciąży - koszmar, miałam mieć rehabilitację ale trzea było na nia za długo czekać i jeszcze fachowcy tacy u mnie że bali się za mnie brać bo byłam w 8ym miesiącu ciązy...najlepiej chyba spytac swojego gina co można, co poleca
reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
I mnie też łapią skurcze nóg i to nie tylko rano!!Jak chodzę po schodach to często mnie w lewą noge łapie wtedy siadam i masaż kilka minut bo jak źle rozmasuje to zaraz znowu to samo
Dziewczyny jak byłam ostatnio u gina to też skarżyłam się na skurcze. Powiedział, że mam sobie kupić w aptece Aspargin. To jest magnez + potas. Koszt nieduży bo ok. 6 zł chyba płaciłam. Bierze się koniecznie po jedzieniu 1 tabletkę 2 razy dziennie. Z tego co wiem jest tańszy od innych preparatów z magnezem a tak samo skuteczny. Jeżeli Wam też dokuczają skurcze to spokojnie możecie kupić
Nutela
Zaangażowana w BB
Jak widać wiele z nas ma podobne dolegliwości,ja również miałam mocne skurcze łydek,zaczełam brać magnez i narazie przeszło.
Ucisk na nerw w prawym biodrze dokucza ,różnie jest raz lepiej raz gorzej.Staram się ćwiczyć i masować lekko obolałe miajsce.Jeszcze troszkę trzeba wytrzymać...:-)
Ucisk na nerw w prawym biodrze dokucza ,różnie jest raz lepiej raz gorzej.Staram się ćwiczyć i masować lekko obolałe miajsce.Jeszcze troszkę trzeba wytrzymać...:-)
maggie85
Mama M.
a u mnie nagłe ataki zgagi, jak nie było nic wczesniej tak teraz masakra
hej!
ja tez mam rwe kulszowa ale lekarz powiedzial ze masaze, naswietlania, pola magnetyczne itp. odpadaja w ciazy - zostaje tylko przeczekanie do konca ciazy...
zgage mam potezna - czasem dostaje jej na sama mysl o jakims jedzeniu - juz wiem ze gdybym to zjadla to mialabym zgage - wtedy mam 3 sposoby - mleko, herbata mietowa (albo cukierek) ewentualnie migdaly... pomaga choc na chwilke ;-)
ja tez mam rwe kulszowa ale lekarz powiedzial ze masaze, naswietlania, pola magnetyczne itp. odpadaja w ciazy - zostaje tylko przeczekanie do konca ciazy...
zgage mam potezna - czasem dostaje jej na sama mysl o jakims jedzeniu - juz wiem ze gdybym to zjadla to mialabym zgage - wtedy mam 3 sposoby - mleko, herbata mietowa (albo cukierek) ewentualnie migdaly... pomaga choc na chwilke ;-)
_karincia_
Włoski dziecku rosnąa u mnie nagłe ataki zgagi, jak nie było nic wczesniej tak teraz masakra
izabela...
z tym to też różnie bywa... pewna koleżanka miała zgagę, a dziecko praktycznie bez włosów się urodziłoWłoski dziecku rosną
reklama