reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

agus_kula ja też nei wyobrażam sobie życia bez Oliwii jak się przytrafi drugie to będzie , ale na razie odłożymy kaskę i postaramy się szybko kupic dom :-)

reklama
deli80 wiem że to bardzo dobra decyzja:-) życzę jak najszybszego zrealizowania planów bo nie ma to jak ta takim swoim swoim nie dzielonym z nikim i nie wynajmowanym u nikogo:tak:

Dziewczyny.... czy któraś z Was jest jeszcze bez @...? bo ja jeszcze nie mam a w ciąży raczej nie jestem :baffled: a może test powinnam zrobić......?:-p

nom od początku nie mam :-p a karmię cycusiem - od niedawna inne rzeczy Małej wprowadzam...
ciekawe kiedy przyjdzie....

Ja też nie mam. Co prawda jestem na tabletach ale przy pierwszej córze nic nie brałam i nie miałam jeszcze po zakończeniu karmienia. Musiałam mieć wywoływany :)

reklama
zazdroszczę tym które nadal okresu nie mają :zawstydzona/y:
ze mnie cieknie jak z kranu... wczoraj to miałam istny potop szwedzki :-( przeciekłam kilka razy, dziś trochę mniej ale też dużo :baffled:
mam dość, muszę do gina i mu powiedzieć że tak strasznie mam obfite te @
przed ciążą takich nie miałam :no:

Do góry