reklama
No np.my na początku planowaliśmy sobie zacząć starania o drugie pół roku po pierwszym tak żeby na marzec 2011 była druga dzidzia ale teraz to raczej musimy się wstrzymać bo po cesarce to pasuje zrobić dłuższy odstęp...:--( Jak sądzicie ile pasowało by poczekać??:-)
Mewa29
mama Adama
mnie w szpitalu radzili rok odczekac z zajsciem
izabela...
Fanka BB :)
po cesarce podobno można zajść w ciążę dopiero po minimum ok. 9 miesiącach jak się nie mylę
co lekarz to opinia...
ale myślę, że rok to dobry okres czasu na zregenerowanie się
co lekarz to opinia...
ale myślę, że rok to dobry okres czasu na zregenerowanie się
_karincia_
No między mna a moją Siostrą jest 1 rok i 3 miesiące różnicy a to oznacza że Mama jakies pół roku po porodzie znów zaszła w ciążę ;-):-)Dziwna teoria twojego gina Mitemil znam ludzi którzy świadomie chcieli jak najmniejszą różnicę wieku...
izabela...
najlepiej będzie jak podpytasz się swojego lekarza ;-)
Dziwna teoria twojego gina Mitemil znam ludzi którzy świadomie chcieli jak najmniejszą różnicę wieku...
Ja chciałam zacząć starania jak Martyna miała 3 miesiące. Może dlatego tak zareagował.
No między mna a moją Siostrą jest 1 rok i 3 miesiące różnicy a to oznacza że Mama jakies pół roku po porodzie znów zaszła w ciążę ;-):-)
A ja mam 11 miesiący młodszą siostrę co oznacza, że mama zaszła w ciąże 2 miesiące po porodzie
reklama
miranda
Agus_kula, z cesarką radzą różnie, mi kazali odczekać rok do porodu, czyli że po 3 miesiącach mozna zacząć znowu się starać. Z Jagodą zaszłam w ciążę 7 miesięcy po cesarce i też rodziłam cesarką, choć dawali mi do wyboru naturalny. Miałam straszny dylemat własnie ze wzgledu na kolejne dzidziusie i mój polski gin powiedział że w dzisiejszych czasach, przy tej technice i takim szyciu jak się dzisiaj wykonuje można robić nawet i 5 cesarek. A muszę dodać że jest on wielkim przeciwnikiem cesarskiego cięcia.
Musze się przyznać że też zrobiłam test ciązowy, bo miałam okres w listopadzie, potem namiętny seksik na uważanego i potem zero okresu. Dopiero dwa dni po teście dostałam znowu! To by było dopiero jakbym zaszła w ciążę! Muszę najpierw zżucić co najmniej 20 kilo, nie mówiąc że przydałoby mi się odsapnąć trochę od ciąż no i diet!
Musze się przyznać że też zrobiłam test ciązowy, bo miałam okres w listopadzie, potem namiętny seksik na uważanego i potem zero okresu. Dopiero dwa dni po teście dostałam znowu! To by było dopiero jakbym zaszła w ciążę! Muszę najpierw zżucić co najmniej 20 kilo, nie mówiąc że przydałoby mi się odsapnąć trochę od ciąż no i diet!
Ostatnia edycja: