reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Bardzo dziekuje za slowa otuchy
Wiem ze mozna odbudowac laktacje i ja wlasnie przez ostatnich kilka dni robilam (laktator mialam przyklejony do reki) ale z chorymi dziecmi to juz nie taka prosta sprawa wiec musialam poprostu odposcic
Jest mi nadal bardzo ciezko i placzliwie ale moja corcia tak zdecydowala wiec nie bede walczyc na sily , chyba bylo by to bardziej dla mnie niz dla niej
Musze sie jakos pozbieraci cieszyc chociaz z tych kilu miesiecy, choc tak mi ciezko jak piszecie ze dajecie cycusie:-( a ja nie
I jeszce na dodatek tego wszystkirgo przyszla @ i moje hormony szaleja:no:
Bardzo to wszystko trudne do ogarniecia :-(

reklama
6 tygodni temu skonczyłam karmić, a 2 tygodnie temu skonczylam brać pigułki które brałam podczas karmienia, tydzien przed ich skonczeniem dostałam okres trwał 8 dni i był dość obfity, 3 dni po tym jak skonczyłam tabletki i jak skonczył mi się okres znów dostałam !! trwał 4 dni podejrzewam ze to po odtawieniu tabletek a dzis znów mam plamienia brunatne i boli mnie podbrzusze!
chciałam mieć miesiąc przerwy przez rozpoczęciem pigułek dwufazowych, 9 kwietnia idę do gina.
Mąż musiał gumki kupić i tak leżą i lezą;-) bo ciagle o nich zapominany hihihihih

Mamcie, mam pytanko i przy okazji odświeżam wątek;-) - ale to dobrze dobrze że nei ma za dużo tych dolegliwości:-p

Czy jak karmicie piersią to boli Was podbrzusze tak jak na @ w okresie kiedy powinna ona wystąpić - nawet jesli te cykle podczas karmienia bywaja nieregularne?

bo ja czekam na swoją i się dygam testu zrobić:szok::-D

a czy podczas ciązy bolało Was brzucho w okolicach spodziewanej @?

Bo jak boli to moze oki, nie? i znaczy że to coś takie a la okres:sorry2::oo2:

ja karmię piersią, biorę tabletki cerazette i mam bóle podbrzusza jak na @ ale nie wiem czy to w terminie miesiączki, czy dokładnie co 4 tygodnie... nigdzie sobie tego nie notowałam ale byłam u gina, zrobił mi usg, powiedzial ze do @ daleko i wszystko jest OK ;-)

Mnie na początku ciąży bolało podbrzusze w dniach kiedy powinna byc @ :tak:
Dla świętego spokoju lepiej zrób sobie test :-D
Ja też już robiłam :zawstydzona/y:

a mnie od 2tyg boli podbrzusze przy wysiłku i przy wspołzyciu, do tego plamie:-( biore cały czas Cilest i nie wiem dlaczego boli.

Malbertka mnie tak własnie dość regularnie boli i ciągle myślę że @ przyjdzie ale jej nadal nei ma - co mnie ztresztą wcale nei martwi:) śluz też się zmienia

no mnie nic nie boli bolało jedynie jak przestałam brac azalie. Idz do gina czasem takie bóle spowodowane moga byc jakims mięsniakiem, a moze taki twój urok. Testy to ja juz dwa robiłam na wszelki;-)

reklama
Do góry