reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

mnie zawsze najbardziej odpowiadała różnica 2 lata,ja z siostrą tak jestesmy i moje starsze córy tez taka różnica i świetnie sie dogadywały,starsza przy młodszej mi pomagala,ale to wszystko zalezy od dziecka i jego charakterku

reklama
Ja to bym już chciała o drugie się starać, ale właśnie - cesarka :-( Lekarz powiedział mi, że minimum rok, w najgorszym wypadku, jak już tak mi się spieszy, to 9 miesięcy. Tylko pytanie-czy te starania będą owocne, czy znowu przyjdzie mi czekać na dzidzię kilka lat? W starania o Huberta wsadziłam sporo kasy i jeszcze więcej czasu, ale było warto:-)

Kinia,to powodzenia zycze przy nastepnym,zeby poszlo po twojej mysli:tak::-)

Ja z siostra 4 lata roznicy jest miedzy nami,no i tez gdzies w sredniej szkole zaczelysmy byc zzyte ze soba,a z Bratem jest 13 lat roznicy(bo on jest z drugiego malzenstwa mojej mamy) i powiem wam ze dopiero teraz ,jak jest 2 rok na studiach to zaczynamy sie dogadywac,a wczesniej to taki malolat byl dla mnie....:sorry:

Ciekawe jak miedzy moimi dziewczynkami sie ulozy,na pewno nie bedzie takiej wiezi z poczatku,ale mam nadzieje, ze pozniej tak.....:happy:

Ja to bym już chciała o drugie się starać, ale właśnie - cesarka :-( Lekarz powiedział mi, że minimum rok, w najgorszym wypadku, jak już tak mi się spieszy, to 9 miesięcy. Tylko pytanie-czy te starania będą owocne, czy znowu przyjdzie mi czekać na dzidzię kilka lat? W starania o Huberta wsadziłam sporo kasy i jeszcze więcej czasu, ale było warto:-)

Kinia mi lekarka mówiła, ze od razu można po CC zajść :-) teraz inaczej się szyje ranę i nie ma problemu :-):-):-):-) może zapytaj jeszcze innego lekarza i może akurat już zaczniecie się starać.

Kinia mi lekarka mówiła, ze od razu można po CC zajść :-) teraz inaczej się szyje ranę i nie ma problemu :-):-):-):-) może zapytaj jeszcze innego lekarza i może akurat już zaczniecie się starać.
Pytałam już kilku położnych w szpitalu, lekarza tuż po porodzie i lekarza, u którego się leczyłam... Wszyscy są zgodni co do tego, że po CC szybkie zajście w kolejną ciążę jest ryzykowne. Nie będę narażała siebie i dzidziusia. Jakoś wytrzymam, choć szkoda mi tego czasu, ale mam dla kogo żyć:tak:

To chyba jak zawsze opinie są bardzo różne.
Ja raczej się spotykałam ze zgodą na zajście, ale lepiej poczekać i zajść na spokojnie jak są różne opienie.

reklama
mnie tez powiedziano tu ze conajmniej rok z zajsciem w ciaze mam po cc poczekac:tak:
no ale mnie sie az tak nie spieszy
glownie z tego powodu ze w ciazy to tylko spalam i wymiotowalam a przeciez Adas jest do opiekowania sie, wiec poczekamy az chociaz 2 latka bedzie mial:tak:
a nastepnego tez bede miec chlopczyka wiec sie chlopaki powinni dogadac

Do góry