mnie zawsze najbardziej odpowiadała różnica 2 lata,ja z siostrą tak jestesmy i moje starsze córy tez taka różnica i świetnie sie dogadywały,starsza przy młodszej mi pomagala,ale to wszystko zalezy od dziecka i jego charakterku
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Dwa lata mówicie...hmmm...to mam o czym myśleć.
Kinia
sierpień 2009
Ja to bym już chciała o drugie się starać, ale właśnie - cesarka :-( Lekarz powiedział mi, że minimum rok, w najgorszym wypadku, jak już tak mi się spieszy, to 9 miesięcy. Tylko pytanie-czy te starania będą owocne, czy znowu przyjdzie mi czekać na dzidzię kilka lat? W starania o Huberta wsadziłam sporo kasy i jeszcze więcej czasu, ale było warto:-)
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Kinia,to powodzenia zycze przy nastepnym,zeby poszlo po twojej mysli:-)
Ja z siostra 4 lata roznicy jest miedzy nami,no i tez gdzies w sredniej szkole zaczelysmy byc zzyte ze soba,a z Bratem jest 13 lat roznicy(bo on jest z drugiego malzenstwa mojej mamy) i powiem wam ze dopiero teraz ,jak jest 2 rok na studiach to zaczynamy sie dogadywac,a wczesniej to taki malolat byl dla mnie....
Ciekawe jak miedzy moimi dziewczynkami sie ulozy,na pewno nie bedzie takiej wiezi z poczatku,ale mam nadzieje, ze pozniej tak.....
Ja z siostra 4 lata roznicy jest miedzy nami,no i tez gdzies w sredniej szkole zaczelysmy byc zzyte ze soba,a z Bratem jest 13 lat roznicy(bo on jest z drugiego malzenstwa mojej mamy) i powiem wam ze dopiero teraz ,jak jest 2 rok na studiach to zaczynamy sie dogadywac,a wczesniej to taki malolat byl dla mnie....
Ciekawe jak miedzy moimi dziewczynkami sie ulozy,na pewno nie bedzie takiej wiezi z poczatku,ale mam nadzieje, ze pozniej tak.....
basia1807
mama trzech skarbów
dostalam okres
huuuuuurrrrrraaaaaaaaaaa
huuuuuurrrrrraaaaaaaaaaa
Ja to bym już chciała o drugie się starać, ale właśnie - cesarka :-( Lekarz powiedział mi, że minimum rok, w najgorszym wypadku, jak już tak mi się spieszy, to 9 miesięcy. Tylko pytanie-czy te starania będą owocne, czy znowu przyjdzie mi czekać na dzidzię kilka lat? W starania o Huberta wsadziłam sporo kasy i jeszcze więcej czasu, ale było warto:-)
Kinia mi lekarka mówiła, ze od razu można po CC zajść :-) teraz inaczej się szyje ranę i nie ma problemu :-):-):-):-) może zapytaj jeszcze innego lekarza i może akurat już zaczniecie się starać.
Kinia
sierpień 2009
Pytałam już kilku położnych w szpitalu, lekarza tuż po porodzie i lekarza, u którego się leczyłam... Wszyscy są zgodni co do tego, że po CC szybkie zajście w kolejną ciążę jest ryzykowne. Nie będę narażała siebie i dzidziusia. Jakoś wytrzymam, choć szkoda mi tego czasu, ale mam dla kogo żyćKinia mi lekarka mówiła, ze od razu można po CC zajść :-) teraz inaczej się szyje ranę i nie ma problemu :-):-):-):-) może zapytaj jeszcze innego lekarza i może akurat już zaczniecie się starać.
Kinia
sierpień 2009
deli, jest tak jak mówisz - ilu lekarzy - tyle opinii, choć ci, których pytałam, byli wyjątkowo zgodni. Biorę już antyki i jednak trochę poczekam. Chociaż te 9 miesięcy.
reklama
Mewa29
mama Adama
mnie tez powiedziano tu ze conajmniej rok z zajsciem w ciaze mam po cc poczekac
no ale mnie sie az tak nie spieszy
glownie z tego powodu ze w ciazy to tylko spalam i wymiotowalam a przeciez Adas jest do opiekowania sie, wiec poczekamy az chociaz 2 latka bedzie mial
a nastepnego tez bede miec chlopczyka wiec sie chlopaki powinni dogadac
no ale mnie sie az tak nie spieszy
glownie z tego powodu ze w ciazy to tylko spalam i wymiotowalam a przeciez Adas jest do opiekowania sie, wiec poczekamy az chociaz 2 latka bedzie mial
a nastepnego tez bede miec chlopczyka wiec sie chlopaki powinni dogadac