reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

mnie zawsze najbardziej odpowiadała różnica 2 lata,ja z siostrą tak jestesmy i moje starsze córy tez taka różnica i świetnie sie dogadywały,starsza przy młodszej mi pomagala,ale to wszystko zalezy od dziecka i jego charakterku

reklama
Ja to bym już chciała o drugie się starać, ale właśnie - cesarka :-( Lekarz powiedział mi, że minimum rok, w najgorszym wypadku, jak już tak mi się spieszy, to 9 miesięcy. Tylko pytanie-czy te starania będą owocne, czy znowu przyjdzie mi czekać na dzidzię kilka lat? W starania o Huberta wsadziłam sporo kasy i jeszcze więcej czasu, ale było warto:-)

Kinia,to powodzenia zycze przy nastepnym,zeby poszlo po twojej mysli:tak::-)

Ja z siostra 4 lata roznicy jest miedzy nami,no i tez gdzies w sredniej szkole zaczelysmy byc zzyte ze soba,a z Bratem jest 13 lat roznicy(bo on jest z drugiego malzenstwa mojej mamy) i powiem wam ze dopiero teraz ,jak jest 2 rok na studiach to zaczynamy sie dogadywac,a wczesniej to taki malolat byl dla mnie....:sorry:

Ciekawe jak miedzy moimi dziewczynkami sie ulozy,na pewno nie bedzie takiej wiezi z poczatku,ale mam nadzieje, ze pozniej tak.....:happy:

Ja to bym już chciała o drugie się starać, ale właśnie - cesarka :-( Lekarz powiedział mi, że minimum rok, w najgorszym wypadku, jak już tak mi się spieszy, to 9 miesięcy. Tylko pytanie-czy te starania będą owocne, czy znowu przyjdzie mi czekać na dzidzię kilka lat? W starania o Huberta wsadziłam sporo kasy i jeszcze więcej czasu, ale było warto:-)

Kinia mi lekarka mówiła, ze od razu można po CC zajść :-) teraz inaczej się szyje ranę i nie ma problemu :-):-):-):-) może zapytaj jeszcze innego lekarza i może akurat już zaczniecie się starać.

Kinia mi lekarka mówiła, ze od razu można po CC zajść :-) teraz inaczej się szyje ranę i nie ma problemu :-):-):-):-) może zapytaj jeszcze innego lekarza i może akurat już zaczniecie się starać.
Pytałam już kilku położnych w szpitalu, lekarza tuż po porodzie i lekarza, u którego się leczyłam... Wszyscy są zgodni co do tego, że po CC szybkie zajście w kolejną ciążę jest ryzykowne. Nie będę narażała siebie i dzidziusia. Jakoś wytrzymam, choć szkoda mi tego czasu, ale mam dla kogo żyć:tak:

To chyba jak zawsze opinie są bardzo różne.
Ja raczej się spotykałam ze zgodą na zajście, ale lepiej poczekać i zajść na spokojnie jak są różne opienie.

reklama
mnie tez powiedziano tu ze conajmniej rok z zajsciem w ciaze mam po cc poczekac:tak:
no ale mnie sie az tak nie spieszy
glownie z tego powodu ze w ciazy to tylko spalam i wymiotowalam a przeciez Adas jest do opiekowania sie, wiec poczekamy az chociaz 2 latka bedzie mial:tak:
a nastepnego tez bede miec chlopczyka wiec sie chlopaki powinni dogadac

Do góry