Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Kasiu ja tez mam i po prostu tam sobie nie zagladamNo to jest tez takie przebarwienie od hormonow ciazowych, tak jak niektorzy maja taki pasek to ja mam tez pepek przebarwiony, paskudnie to wyglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu ja tez mam i po prostu tam sobie nie zagladamNo to jest tez takie przebarwienie od hormonow ciazowych, tak jak niektorzy maja taki pasek to ja mam tez pepek przebarwiony, paskudnie to wyglada
dziewczyny tez które miały kreske na brzuchu, macie ją jeszcze?
moja jest nadal dość dobrze widoczna
U mnie również nadal mocno widoczna, ale pięknie wygląda w porównaniu do moich rozstępów na brzuchu. Koszmar!!
Kasia,ja tez mam pepek brazowy i kreske widac...dotego przepukline pepkowa....wrr...strasznie wyglada..... ze o rozstepach nie wspomne....No to jest tez takie przebarwienie od hormonow ciazowych, tak jak niektorzy maja taki pasek to ja mam tez pepek przebarwiony, paskudnie to wyglada
ten zabieg kosztuje ok 8-10tys złKtoś wie ile kosztuje plastyka brzucha? Może zacznę zbierać?
Sempe to ty planujesz piate??Podziwiam
No i tym ostatnim zdaniem mnie powaliłaś kobieto!ten zabieg kosztuje ok 8-10tys zł
mam taki plan ze po 40stce sobie zrobić, jak waże normalnie to skóra moja na brzuchu zwisa i ma ok15cm ale strasznie boję się bólu po operacji, duzo się naczytałam i z kilkoma osobami rozmawiałam na ten temat
ale chyba najpierw urodzę ostatnie dziecko:-);-)