Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Kasiu ja tez mam i po prostu tam sobie nie zagladamNo to jest tez takie przebarwienie od hormonow ciazowych, tak jak niektorzy maja taki pasek to ja mam tez pepek przebarwiony, paskudnie to wyglada![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu ja tez mam i po prostu tam sobie nie zagladamNo to jest tez takie przebarwienie od hormonow ciazowych, tak jak niektorzy maja taki pasek to ja mam tez pepek przebarwiony, paskudnie to wyglada![]()
dziewczyny tez które miały kreske na brzuchu, macie ją jeszcze?
moja jest nadal dość dobrze widoczna
U mnie również nadal mocno widoczna, ale pięknie wygląda w porównaniu do moich rozstępów na brzuchu. Koszmar!!![]()
Kasia,ja tez mam pepek brazowy i kreske widac...dotego przepukline pepkowa....wrr...strasznie wyglada..... ze o rozstepach nie wspomne....No to jest tez takie przebarwienie od hormonow ciazowych, tak jak niektorzy maja taki pasek to ja mam tez pepek przebarwiony, paskudnie to wyglada![]()
ten zabieg kosztuje ok 8-10tys złKtoś wie ile kosztuje plastyka brzucha? Może zacznę zbierać?
Sempe to ty planujesz piate??Podziwiam
![]()
No i tym ostatnim zdaniem mnie powaliłaś kobieto!ten zabieg kosztuje ok 8-10tys zł
mam taki plan ze po 40stce sobie zrobić, jak waże normalnie to skóra moja na brzuchu zwisa i ma ok15cm ale strasznie boję się bólu po operacji, duzo się naczytałam i z kilkoma osobami rozmawiałam na ten temat
ale chyba najpierw urodzę ostatnie dziecko:-);-)