reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

Ja nawet nie wiedzialam,ze po porodzie moga wlosy wypadac:confused:
Ale rzeczywiscie byly dosyc liche...bylam ostatnio u fryzjera to teraz wygladaja troche lepiej,ale przez ciagle rozjasnianie za miesiac,dwa znowu beda wygladac tragicznie...wiec ja bym raczej stanu moich wlosow nie polaczyla z ciaza i porodem...bo zawsze byly i sa liche:-(
Za to cera...:shocked2:teraz tragiczna a w ciazy to mialam buzie jak pupcia niemowlaka
A teraz...:-(taka zanieczyszona,zaskorniki,pryszcze mi co chwile wyskakuja,jedne znikna nowe widze...Tragedia.:no:W ciazy wygladalam wrecz kwitnaco...wszyscy mowili,ze chlopak bedzie,bo dziewczynki ponoc zabieraja urode(zabobon wiem)a teraz codziennie nakladam puder bo nie moge na siebie patrzec.:zawstydzona/y:
Ja też mam teraz nieładną skórę i musze puder nakładać :confused::confused:

Tak się wczoraj cieszyłam że @ dostałam ale już mi nie jest tak do smiechu bo tyle mi leci że jak tak dalej pójdzie to się wykrwawię :baffled::baffled::baffled:

reklama
Aniu nie biorę witaminek żadnych. Może sobie jakieś kupię. A z włosami poczekam :(((. Może nie zostanę łysa.

Karincia jak miałam 2 @ to też ze mnie leciało i leciało. Zapaskudziłam w domu chyba wszystko, bo pomimo tego, że często zmieniałam podpaskę to i tak mi przeciekało :((((.

Niedosc ze mam kreske to jeszcze caly pepek prawie czarny, w bikini to bym sie napewno nie pokazala. No i prawda z tym poltora roku:no::no:Moje "ozdoby" to nawet jeszcze nie zbladly:no:

Ja kreski nie miałam, ale moja siostra miała długo bo urodziła córkę w październiku a w sierpniu jeszcze było widać jak była nad morzem
.. a mój okres nadal trwa, wprawdzie już ledwo co, ale jutro już będzie 10 dzień :szok: a w czwartek znów do gina, zobaczę co mi powie nowego na temat moich jajników..

reklama
Do góry