reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Ja nawet nie wiedzialam,ze po porodzie moga wlosy wypadac:confused:
Ale rzeczywiscie byly dosyc liche...bylam ostatnio u fryzjera to teraz wygladaja troche lepiej,ale przez ciagle rozjasnianie za miesiac,dwa znowu beda wygladac tragicznie...wiec ja bym raczej stanu moich wlosow nie polaczyla z ciaza i porodem...bo zawsze byly i sa liche:-(
Za to cera...:shocked2:teraz tragiczna a w ciazy to mialam buzie jak pupcia niemowlaka
A teraz...:-(taka zanieczyszona,zaskorniki,pryszcze mi co chwile wyskakuja,jedne znikna nowe widze...Tragedia.:no:W ciazy wygladalam wrecz kwitnaco...wszyscy mowili,ze chlopak bedzie,bo dziewczynki ponoc zabieraja urode(zabobon wiem)a teraz codziennie nakladam puder bo nie moge na siebie patrzec.:zawstydzona/y:
Ja też mam teraz nieładną skórę i musze puder nakładać :confused::confused:

Tak się wczoraj cieszyłam że @ dostałam ale już mi nie jest tak do smiechu bo tyle mi leci że jak tak dalej pójdzie to się wykrwawię :baffled::baffled::baffled:

reklama
Aniu nie biorę witaminek żadnych. Może sobie jakieś kupię. A z włosami poczekam :(((. Może nie zostanę łysa.

Karincia jak miałam 2 @ to też ze mnie leciało i leciało. Zapaskudziłam w domu chyba wszystko, bo pomimo tego, że często zmieniałam podpaskę to i tak mi przeciekało :((((.

Niedosc ze mam kreske to jeszcze caly pepek prawie czarny, w bikini to bym sie napewno nie pokazala. No i prawda z tym poltora roku:no::no:Moje "ozdoby" to nawet jeszcze nie zbladly:no:

Ja kreski nie miałam, ale moja siostra miała długo bo urodziła córkę w październiku a w sierpniu jeszcze było widać jak była nad morzem
.. a mój okres nadal trwa, wprawdzie już ledwo co, ale jutro już będzie 10 dzień :szok: a w czwartek znów do gina, zobaczę co mi powie nowego na temat moich jajników..

reklama
Do góry