reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

A u mnie nie ma bólu miesiączkowego po ciąży.
Już mam drugą @ i nic mnie nie boli. Jakby nie fakt, że leci ze mnie to bym nie wiedziała, że mam @.

reklama
Dziewczyny czy po ciąży lecą wam włosy. Mi ostatnio zaczęły strasznie wypadać. Mam całe mieszkanie w moich włosach :((((. Znacie jakiś dobry preparat.

Tfu, tfu... Jak na razie nie zaobserwowałam zwiększonej liczby włosów w brodziku, ale może to cisza przed burzą??

mnie wlosy lecialy strasznie od 4-6 mca ciazy:eek:a niby mialy byc "lepsze" przez hormony:zawstydzona/y::szok:na razie nie gubie az tyle wlosow ale czas pokaze...ja w ogole mam liche wlosy,malo ich i bardzo rzadkie :zawstydzona/y:najwyzej na swieta kupie peruke;-):rofl2:

dziewczyny tak zazwyczaj jest- w ciąży włosy dzięki hormonom nie wypadaja a ok 3 m-ce po porodzie zaczynają wypadać tak mocno bo muszą i wypaść te stare co w ciąży nei wypadły...u mnie jeszcze cisza ale liczę się z tym że niebawem...mi poprzednio trochę pomógł szampon vichy na wypadanie ale generalnie i tak trzeba przeczekać a samo przechodzi

Ja też od kilku dni zauważyłam że strasznie mi włosy wypadają :-(
A tak się cieszyłam że po porodzie wcale włosy mi nie wypadają :confused:

Za to z dobrych wiadomości to w końcu dostałam drugą @ :tak: a w dodatku brzuch mnie nie boli :-D

reklama
Ja nawet nie wiedzialam,ze po porodzie moga wlosy wypadac:confused:
Ale rzeczywiscie byly dosyc liche...bylam ostatnio u fryzjera to teraz wygladaja troche lepiej,ale przez ciagle rozjasnianie za miesiac,dwa znowu beda wygladac tragicznie...wiec ja bym raczej stanu moich wlosow nie polaczyla z ciaza i porodem...bo zawsze byly i sa liche:-(
Za to cera...:shocked2:teraz tragiczna a w ciazy to mialam buzie jak pupcia niemowlaka
A teraz...:-(taka zanieczyszona,zaskorniki,pryszcze mi co chwile wyskakuja,jedne znikna nowe widze...Tragedia.:no:W ciazy wygladalam wrecz kwitnaco...wszyscy mowili,ze chlopak bedzie,bo dziewczynki ponoc zabieraja urode(zabobon wiem)a teraz codziennie nakladam puder bo nie moge na siebie patrzec.:zawstydzona/y:

Do góry