reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Ja tez jeszcze nie mialam miesiaczki od porodu...a dzis mija 2 miechy.....
a po poprzedniej ciazy to pamietam,ze jakos szybko dostalam,a tez piersia karmilam,wiec nie wiem od czego to zalezy?

moja miesiaczka sie nie konczy juz 15 dni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to na cholere te tabletki brac jak nawet pewnosci nie mam czy krwawie bo krwawie czy mam moze owulacje:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:4dni ostatnie to jakies plamienie bylo a od dzisiaj rana znowu leci ciurkiem!!!! jutro dzwonie do lekarza umawiam sie na wizyte i chyba jednak wybiore zastrzyki hormonalne:dry:

CZy ktoras z Was ma spiralke??? Dzis bylam u gina i polecila mi z antykoncepcji spiralke na 5 lat! Troche sie tego boje bo nigdy nikt z moich przyjacolek tego nie mial i nic na ten temat nie wiem! A tu tych lekarzy o nic nie mozna sie spytac... Dala mi tylko jakas ulotke do poczytania:baffled:

Tez powaznie zastanawiam sie nad spirala...tylko nie wiem ktora,ta hormonalna czy z miedzia.Czytalam juz duzo o tej metodzie antykoncepcju-zdania sa podzielone,nie kazdemu odpowiada tak jak nie dla kazdego tabletki czy kalendarzyk.
Moja siostra mocno mi ja poleca bo sama ma zalozona juz druga,w ciaze nie zaszla,tamponow uzywa.Tylko jeden minus dla niej-bardzo obfite miesiaczki.Ona ma ta miedziana.
Ja mam jeszcze duzo czasu,bo tabletki mam wykupione do marca.Wtedy idac do gina zdecyduje.

reklama
Kurcze chyba ta spiralka tak dobrze nie zabezpiecza bo juz dzis mi 3 osoba mowi ze na niej mozna zajsc w ciaze... A ja chcem taka antykoncepcje zeby juz nie trzeba bylo uzywac kondomow bo jestem na nie uczulona. I z tymi tamponami to tez troszke mi sie nie podoba bo ja jakos nie czuje sie dobrze z podpaska:dry:
Aniu no wlasnie na tej ulotce co dala mi lekarka pisze ze przy karmieniu piersia moge rowniez skozystac z tych mikrochipow ale oczywiscie moja gin mi nawewt o tym nie wspomniala! I nic o tym nie wiem jak to sie sprawdza... -a co do spiralki to przy karmieniu piersia tylko miedziana... Ale nie wiem czy to tez nie zalezy od plci dziecka bo gin powiedziala do mnie ze jak mam chlopczyka to spiralka miedziana wiec nie wiem jak mialam to odebrac...

Do góry