maggie85
Mama M.
No ja dostałam w końcu drugą @, w 35 d c , przed porodem mialam zawsze co 29 dni poza tym jest tak obfita jak nigdy w życiu nie miałam :-( podbrzusze boli standardowo, ale cieknie ze mnie jak z kranu.... ciekawe ile potrwa..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu wspólczuje ,ale to sie wszystko unormuje dojdziesz do siebie jeszcze miesiac-u mnie sucho ,ale za to silny bol glowy migrena ,a to związane jest z jajeczkowaniem miałam wcześniej i podejrzewam ,że tak samo będę cierpiec jak wcześniej .W końcu od dziś zaczęło trochę mniej ze mnie cieknąć, a do wczoraj to leciało ciurkiem, jak się myłam to wanna pełna krwi dosłownie:-(
mój pierwszy okres po porodzie był dość słaby a ten to !@#$$ mam nadzieję że się niedługo skończy ,
Deli ja też prześcieradło zmieniałam... to jakaś masakra normalnie