reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
A u mnie leciało 2 dni i teraz kolejne 2 dni nic sucho Sama nie wiem co jest granepo 8dniach skonczył mi się okres i ochota na słodkie zmalała:-) ale cukierkiem nie pogardzę!
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No to dupa. Moja mała śpi w nocy po min. 7 godzin, czyli mi niebezpieczeństwo wzrasta.
azorek84
mama Amelii 2009
a ja juz 10 dni mam okresczuje sie jak bym drugi polog przechodzila
ja tam sełniam wszystkie warunki że niby nie powinnam mieć owulacji, zreszta zawsze miałam wysoką prolaktynę, ale ryzykować i tak nie mam zamiaru, chyba bym ocipiała i osiwiała przy trójce - zwłaszcza jakby się trzeci łobuz trafił...
izabela...
Fanka BB :)
dziewczyny po CC-wiecie może kiedy można zacząć ćwiczyć, robić brzuszki itp.?
bo z tego co pisała deli, to chyba jeszcze nie można...
andariel
mama super dwójki :]
ja wczoraj pytałam o to na wizycie i moja doktorka powiedziała, że mogę robić co tylko chcę, jeździć konno, rowerem, robić brzuszki, tańczyć itp.dziewczyny po CC-wiecie może kiedy można zacząć ćwiczyć, robić brzuszki itp.?
Najlepiej chyba się spytać lekarza;
azorek84
mama Amelii 2009
moja kuzynka jest po cc i jej powiedziano ze tak z 3-4 mce po porodzie ale to chyba zalezy od tego jak sie wszystko goi i zrasta.bo tak calkiem nic nie robic to tez zle zeby zrostow w srodku nie bylo zbyt duzoja mam mase zrostow po 2 operacjach ale przez to ze te dwie operacje mialam w 2 tyg i pozniej mialam anemie bardzo mocnai teraz w ciazy i po porodzie ciagnie mnie strasznie:-(
reklama
maggie85
Mama M.
Gosia, jeśli karmisz tylko piersią to jak najbardziej nie musisz mieć jeszcze @ , i tylko się tym radować że nie ma ;-)
Ja mam z kolei insze pytanie, czy któraś z Was miała już drugą @ po porodzie? i ile dni od pierwszej wystąpiła? bo ja miałam 20 września i teraz czekam i nic a zawsze miałam regularnie,,,
Ja mam z kolei insze pytanie, czy któraś z Was miała już drugą @ po porodzie? i ile dni od pierwszej wystąpiła? bo ja miałam 20 września i teraz czekam i nic a zawsze miałam regularnie,,,