reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości

aneczka współczuję, przeciągają się te @ wstrętne...
no to może i u mnie w końcu przylezie niedługo, moja poprzednia trwała ok. 8 dni :[ masakra jakaś, a jak Ty masz też kolejną już 6 dzien to ja pewnie też teraz na krótszą nie mam co liczyć...
po @ zaraz mam iść do gina na 3 z kolei wizytę po porodzie :/, ni cholery spokoju, a myślałam że po ciąży sobie odpoczne od tych wizyt :/

reklama
MAGGIE ja przy Anielce miałam tak, że dostałam pierwszą miesiączkę a na następną czekałam 4 m-ce - i już test robiłam... ale poszłam do gin i powiedział, że przy karmieniu piersią może tak być - nie wiem czy Ty karmisz?

MAGGIE ja przy Anielce miałam tak, że dostałam pierwszą miesiączkę a na następną czekałam 4 m-ce - i już test robiłam... ale poszłam do gin i powiedział, że przy karmieniu piersią może tak być - nie wiem czy Ty karmisz?
Tak Mju, karmię tylko piersią,
no ja bym się nie obraziła gdyby tak było ze nie będę miała @ przez kilka m-cy :-)
ja już też o teście myślalam żeby zrobić ;-) w sumie nie wiem co z tymi moimi jajnikami, gin mówił na ostatniej wizycie że mam owulację, i że okres powinien teoretycznie niedługo przyjść :confused:
w każdym razie wolę Twoją opcję że okresu po prostu nie będzie znowu bo karmię :-)

Ostatnia edycja:
Ja mam z kolei insze pytanie, czy któraś z Was miała już drugą @ po porodzie? i ile dni od pierwszej wystąpiła? bo ja miałam 20 września i teraz czekam i nic :baffled: a zawsze miałam regularnie,,,
No ja własnie tez czekam na drugą @ a tu ani widu ani słychu :baffled:
To czyli może się tak zdarzyć że np. za kilka miesięcy się dopiero pojawi a równie dobrze może być jutro?? :confused:

A ja nawet jeszcze nie mialam wizyty po porodzie u gina:szok: Ide dopiero pierwszy raz w poniedzialek! A powiedzcie mi czy jak sie zacznie cwiczyc przy karmieniu piersia i dostanie sie zakwasy to nic sie nie dzieje z mlekiem???:baffled: Bo jak sa zakwasy to sie wytwarza ten kwas mlekowy tak?:dry: czy ja cos pokrecilam:baffled:

reklama
A ja nawet jeszcze nie mialam wizyty po porodzie u gina:szok: Ide dopiero pierwszy raz w poniedzialek! A powiedzcie mi czy jak sie zacznie cwiczyc przy karmieniu piersia i dostanie sie zakwasy to nic sie nie dzieje z mlekiem???:baffled: Bo jak sa zakwasy to sie wytwarza ten kwas mlekowy tak?:dry: czy ja cos pokrecilam:baffled:

Kwas mlekowy się wytwarza, ale w mięśniach, więc z Twoim mlekiem nie ma to nic wspólnego. Dlatego możesz spokojnie ćwiczyć, pamiętając o uzupełnianiu płynów ;-)

Do góry