reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

ja tez nie pisze sie na tapsy - nigdy nie brałam- wszystko było super regularne - oby do tego wróciło...a jeszcze jakbym miała od nich przytyć to juz całkiem byłaby klapa

Byłam u gina - wszystko ok, ale usg nie robił, tylko fotel. A cytologia za jakies pół roku. Dziwił się, że mam już okres(ale tu wiekszosc tak na forum z tego co piszecie...)
...i że mu prykro ze tak wczesnie:-pno mnie to az tak nie przeszkadza - szkoa tylko ze na razie nie wolno(chyba) tamponów używac...:confused2:

Musiałam Mała wziąć ze sobą - ale przynajmniej przytargałam ginowi dowód na to, że dobrze płeć określił:-DMała nie była na rózowo ubrana i doktorek mówił, ze nie raz to łatwiej na USG poznac niż na żywo:-D

reklama
ja też wykupiłam już te tabletki Azalia, ale zastanawiam się czy je brać, czy zabezpieczać się tylko gumkami :eek:
a czy można brać je tylko przez miesiąc i później już nie? tylko 1 opakowanie?

ja też wykupiłam już te tabletki Azalia, ale zastanawiam się czy je brać, czy zabezpieczać się tylko gumkami :eek:
a czy można brać je tylko przez miesiąc i później już nie? tylko 1 opakowanie?

moja gin tez przypisała mi Azalię i mnie lojalnie uprzedziła, ze te tabletki trzeba brać bardzo regularnie, np co dziennie o godz 12.00, bo inaczej moga nie zabezpieczać na 100%. nie wiem czy to prawda, ale ja bede uwazac:tak:

ja biorę Azalię od 10 dni a w piątek dostałam OKRES! jestem w szoku, karmię regularnie biore pigułki to dlaczego???????????????
zeby nie było mi szkoda 100zł na wizyte u gina to bym poszła zeby mi to wyjasnił jak to jest ze raz dostałam po1,5miesiąca po porodzie okres a raz po roku!?

ja biorę Azalię od 10 dni a w piątek dostałam OKRES! jestem w szoku, karmię regularnie biore pigułki to dlaczego???????????????
zeby nie było mi szkoda 100zł na wizyte u gina to bym poszła zeby mi to wyjasnił jak to jest ze raz dostałam po1,5miesiąca po porodzie okres a raz po roku!?

sempe a nie mozesz do gina zadzwonic?:tak:

Ja dostalam jakiegos dziwacznego plamienia...nie wiem czy to okresem nazwac:confused2:troche duzo jak na plamienie leci...i ze skrzepami az,jak odchody pologowe wyglada.
24 wrzesnia zaczelam brac tabsy i dzisiaj wzielam ostatnia i czekam na okres,ktory powinien sie pojawic kolo niedzieli a od trzech dni mam te dziwaczne plamnienia.
Nie jest to zywa ,czerwona krew wiec raczej nie okres....jakies pieronskie plamienie...mam nadzieje,ze szybko minie:unsure:
Mam tabletki wykupione na cale 6 miesiecy...i jak mam sie teraz przez pol roku z plamieniami meczyc to...oj,niedobrze.

no a ja juz po wizycie w szpitalu.po moich otarciach III stopnia bark sladu:rofl2::-D:-D:-Dwszystko ladnie zagojone jeszcze tylko skierowanie na usg zeby sprawdzic czy torrbieli lub miesniakow nie ma :zawstydzona/y::tak:bo jak sie okazalo dzisiaj to tylko macanko bylo bez usg:zawstydzona/y::no:

reklama
a więc dzis 6dzien okresu i na razie nie widać by się kończył:wściekła/y:

Jolka a Ty karmisz czy nie? bo nie kojarze, bo jak się karmi to tabletki się bierze bez przerwy czyli 28dni i kolejne opakowanie

Do góry