Sempe-moja doktor też przepisała mi tabletki Azalia -a mam pytanie miałas juz okres?--bo ja jeszcze nie , tabletek jeszcze nie kupilam ,a napisz ile kosztują-doktorka mówiła żebym najpierw poczytała skutki uboczne tak mnie nastraszyła ,że sie wacham -o ja miałam wizyte w piątek, wszystko ze mną ok i w koncu mozemy z mezem pofiglowac a ze my lubimy często i gęsto to dostałam tabletki AZALIA mam nadzieje ze działają od pierwszej tabletki;-);-)
maggie nie zaciekawie u Ciebie, mam nadzieje ze antybiotyk pomoze
reklama
-----Kochana Maggi ,a biorac duomox karmisz piesią, bo szkoda by było żebys przestała .Dbaj o siebie -wszystko bedzie dobrze ,może to jednak miesiaczka lekarze sie czasami mylą.,tak jak bylo ze mna .pozdrawiamhej, ja ostatnio podczytuje a sił brak by pisać,
po wizycie u gina złapałam takiego doła że hej :-(
byłam pewna że wszystko ok. a po badaniu na fotelu kazał iść na usg dopochwowe bo coś mu nie pasowało poza tym bolało mnie przy badaniu podbrzusze
okazało się że jajnik prawy jest gruby i gotowy do złuszczenia czyli to co miałam to wg. niego nie okres skonsultował się z gin ktora przymmuje obok i oboje oglądali to moje wnętrze :-(
stwierdzili że skoro współżyłam to może poronienie ja mu na to że zabezpieczaliśmy się prezerwatywą która na pewno nie pękła
ale kazał zrobić mi badania morfologie i hormony poza tym test ciążowy który wyszedł negatywny bo on nie wie skąd to krwawienie było i że to raczej na pewno nie był okres i że może po łożysku jakieś odchody jeszcze??
dostałam DUOMOX i dopochwowe tabletki i czekam na okres, albo na jakieś bóle wtedy mam do niego iść :-(
Maggie-trzymaj się, a moze i skonsultuj jeszcze z jakimś innym ginem? bo to takie troche nie za ciekawe jak on nie wie co to może być...mógłby chociaż jakies pomysły mieć...a przed długo już nie krwawiłaś? bo u mnie to było tak że niby już nie krwawiłam ale po wysiłku dużym znów troche krwawienie wracało...no i fakt-lekarze mogą się mylić!!!
ja ide jutro do swojego a najwiekszy problem na ten moment mam taki ze chyba musze z małym isc bo moja mama ma angine a mąż w Gdyni wiec urwac sie nie moze jak by mógł w pracy...a przekładać wizyty nie chce bo mam problemy z piersią
na okres w najbliższym półroczu a może i w ciągu roku to nie liczę przynajmniej tak miałam z Karolem że dostałam dopiero półtora miesiąca po skończeniu karmienia czyli ponad rok po porodzie...czyli miałam prawie 2 lata bez - miodzio
ja ide jutro do swojego a najwiekszy problem na ten moment mam taki ze chyba musze z małym isc bo moja mama ma angine a mąż w Gdyni wiec urwac sie nie moze jak by mógł w pracy...a przekładać wizyty nie chce bo mam problemy z piersią
na okres w najbliższym półroczu a może i w ciągu roku to nie liczę przynajmniej tak miałam z Karolem że dostałam dopiero półtora miesiąca po skończeniu karmienia czyli ponad rok po porodzie...czyli miałam prawie 2 lata bez - miodzio
andariel
mama super dwójki :]
oj maggie, aleś mnie teraz nastraszyła... bo u mnie też niby wsio ok, nawet odwołałam wizytę u gina bo mi się iść tam nie specjalnie chciało, a teraz mam stracha...
oby było u Ciebie dobrze, może faktycznie tak jak radzą dziewczyny skonsultować to jeszcze z innym lekarzem?
oby było u Ciebie dobrze, może faktycznie tak jak radzą dziewczyny skonsultować to jeszcze z innym lekarzem?
tabletki te kosztują ok 30zł opakowanie 28tabletek i bierze je się non stop, KAZDY lek ma skutki uboczne, mnie polecił je jeden z lepszych ginekologów w Poznaniu a okresu jeszcze nie miałam i tak jak BASKA dostanę pewnie po zakonczeniu karmienia, tak miałam tez poprzednioSempe-moja doktor też przepisała mi tabletki Azalia -a mam pytanie miałas juz okres?--bo ja jeszcze nie , tabletek jeszcze nie kupilam ,a napisz ile kosztują-doktorka mówiła żebym najpierw poczytała skutki uboczne tak mnie nastraszyła ,że sie wacham -
maggie85
Mama M.
dziekuje wszystkim za dobre słowa, też mam nadzieje ze bedzie ok.
on twierdził albo poronienie albo łożysko pozostawiło jakiś ślad nie wiem konkretnie o co chodziło z tym :/
połóg mój skończył się żółtawą wydzieliną a po ok. 8 dniach współżyłam z mężem a potem po 4 pojawił się ten niby okres... trwał 7 dni i w sumie nie był obfity ale mi to wyglądało na okres
tak, karmię cały czas, na duomoxie napiane jest ze przenika niewielka ilosc amoksycyliny z pokarem :/ boze mam nadzieje ze to nie bedzie miało wpływu na Marcela-----Kochana Maggi ,a biorac duomox karmisz piesią, bo szkoda by było żebys przestała .Dbaj o siebie -wszystko bedzie dobrze ,może to jednak miesiaczka lekarze sie czasami mylą.,tak jak bylo ze mna .pozdrawiam
może skonsultuję fakycznie... chociaż ten prowadził całą moją ciążę i było ok..Maggie-trzymaj się, a moze i skonsultuj jeszcze z jakimś innym ginem? bo to takie troche nie za ciekawe jak on nie wie co to może być...mógłby chociaż jakies pomysły mieć...a przed długo już nie krwawiłaś? bo u mnie to było tak że niby już nie krwawiłam ale po wysiłku dużym znów troche krwawienie wracało...no i fakt-lekarze mogą się mylić!!!
on twierdził albo poronienie albo łożysko pozostawiło jakiś ślad nie wiem konkretnie o co chodziło z tym :/
połóg mój skończył się żółtawą wydzieliną a po ok. 8 dniach współżyłam z mężem a potem po 4 pojawił się ten niby okres... trwał 7 dni i w sumie nie był obfity ale mi to wyglądało na okres
andariel nie bój tylko śmigaj do lekarza, lepiej sprawdzić jak tam się zagoiło wszystko, ja mam nadzieję że u mnie to się rozejdzie po kościach i nic poważnego z tego nie wyniknie :-(oj maggie, aleś mnie teraz nastraszyła... bo u mnie też niby wsio ok, nawet odwołałam wizytę u gina bo mi się iść tam nie specjalnie chciało, a teraz mam stracha...
aneczka2425
Fanka BB :)
a bo wczoraj receptę dostałam i ciut się boję bo przed ciążą brałam anty 11miesięcy i 10 kg nadwagi się nabawiłam,do tego libido klapło i w ogóle:/
izabela...
u mnie po wizycie wsio ok i lekarz przepisał mi tabletki Azalia, z tego co widzę popularne na forum ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
_karincia_
Mi też przypisała tabletki Azalia
Ale ja szczerze mówiąc chyba ich nie wykupię bo jakos nie chce brać tabletek anty :-(
Wiem że libido mi wtedy spada i wkurzam się a poza tym nie chciałabym już przytyc skoro udało się tak ładnie schudnąć
Chyba pozostaja gumki
Ale ja szczerze mówiąc chyba ich nie wykupię bo jakos nie chce brać tabletek anty :-(
Wiem że libido mi wtedy spada i wkurzam się a poza tym nie chciałabym już przytyc skoro udało się tak ładnie schudnąć
Chyba pozostaja gumki