izabela...
Fanka BB :)
ja do gina wybieram się 8.10, a o tabletki też zapytam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głupia baba, pewnie sama dawno się nie bzykałaDziewczynki ja po wizycie u pani doktor ,nie jestem zadowolona -bo jakos nie miała dobrego dnia pewnie -gdy poprosilam o tabletki -wykrzyczala mnie ,ze to za male dziecko -żeby tabletki łykac -a ja mówie że 6 tygodni nie spie z mezem ,a ona ,że wiele kobiet śpi samotnie.Noi z trudem napisała mi receptę ,ale kazała poczytac ulotke .TABLETKI AZALIA napiszcie czy ktoras z Was brała takie ? dziekuje
Miranda ,a myslisz ,że ja bym łykała to swinstwo -szkoda maleństwa -ja tez przemyśle jeszcze ta decyzje -pa dziekiNikola, ale trafiłaś na babsko!
Ja od lekarza dostałam kilka paczek prezerwatyw nielateksowych i receptę na Desogestrel. O ile te prezerwatywy będą działać jak należy to raczej nie wykupię recepty, bo nie znoszę hormonów.